Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEZER HALI, BEYKOZ VE SANCAKTEPE’DEN SONRA 3. ŞUBESİYLE ÇEKMEKÖY’DE..

Sancaktepe ve Beykoz’dan sonra

Sancaktepe ve Beykoz’dan sonra 3. şubesini Çekmeköy Şahinbey Caddesi’nde görkemli bir açılış töreniyle hizmete sunan Sezer Halı, markalardan oluşan zengin çeşit ve hizmet kalitesi ile ilgi odağı oluyor.

sezen hali acılıs 1Çekmeköy Şahinbey Caddesi hafta sonu görkemli bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. Sancaktepe ve Beykoz’dan sonra 3. Şubesini Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde hizmete açan Sezer Halı, üç katlı mağazası ve zengin mecidiyekoylions.com çeşitleriyle ilgi odağı oluyor. Bahariye, Saray, Artemiz ve her türlü el dokuma halıların satışa sunulduğu mağazanın sahibi Metin Taştan, en düşük bütçeden en yükseğe kadar her keseye uygun halı satışlarının olduğunu söyledi. Hayırlı olsun dilekleriyle açılışı yapılan mağaza, şık dekoru ve renkli ürünleriyle de ilgi çekiyor.

sezen hali acılıs 2Sezer Halı’nın açılış törenine Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ile Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın yanı sıra; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Gülüzar Övelek, Meclis Üyesi Musa İlhan, Erumlular Dernek Başkanı Abdulbaki Özdemir, DOGASİAD Başkanı Hacı Genç, Detay Maket, Kopa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu, Tuna İnşaat Turgay Tuna, 2M İnşat Murat Taştan, Taştan Oto Saim Taştan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Sandıkçı, Soner Çiçekçi, Ali Baran ve Erol Polat gibi çok sayıda isim katıldı.

sezen hali acılıs 7Adres; Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi, No: 21 Çekmeköy Tel: 0216 641 02 25 www.sezerhali.com

sezen hali acılıs 9

sezen hali acılıs 8

sezen hali acılıs 6

sezen hali acılıs 4

sezen hali acılıs 2

Reklamı Geç