Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞADER’DEN EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ..

Ümraniye’de faaliyet gösteren Şile

Ümraniye’de faaliyet gösteren Şile ve Ağva Civar Köyleri Derneği ŞADER’in, Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği el emeği göz nuru sergisi törenle açıldı. Meşhur Şile Bezi ağırlıklı ürünlerin yer aldığı sergi yoğun ilgi görüyor.

ŞADER’in Ümraniye Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği 2018-2019 dönemi Şile Bezi ürünlerin yer aldığı serginin açılışı Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Aşçı, ŞADER Başkanı Süleyman Hilmi Eren, MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Karakoç, MHP Fatih İlçe Başkanı Sertel Selim ve Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi kooperatifi Başkanı Mehmet Sami Yirmibeş, Başkan vekili Nilgün Kaplan ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Yücel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Şileliler Derneği Kurs hocası Nesrin Karakuş önderliğinde kadın ve aileden sorumlu başkan yardımcısı Alev Yaman’ın sorumluluğunda 48 kursiyer bayanın el emeği göz nuru sanat eseri niteliğindeki el işi ürünleri bu sergide görücüye çıkıyor. Sergi Perşembe akşamına kadar açık olacak.

Reklamı Geç