Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ, BÜYÜK ÇEKMEKÖY MİTİNGİNİ BÜYÜK COŞKUYLA YAPTI..

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçimlere son bir hafta kala büyük Çekmeköy Mitingi’ni Madenler Meydanı’nda büyük coşkuyla gerçekleştirdi. “1 Nisan itibarı ile belediyedeyiz” diyen Sipahi, afişlerinin kesilmesini ve televizyon programının engellenmesini yuhalayan kalabalığa; “Yuhalamayın, uğurlayın gitsinler” diye seslendi…

31 Mart seçimlerinin Çekmeköy’deki en renkli ismi Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi, sahaları coşturmaya devam ediyor. Seçimlere son bir hafta kala büyük Çekmeköy Mitingi’ni Madenler Meydanı’nda coşkuyla gerçekleştiren Sipahi, muhteşem bir kalabalığa hitap etti. DP İlçe Başkanı Metin Özkan’ın konuşmasıyla başlayan mitingde meclis üyesi adayları tek tek sahnede halkı selamladı. Yoğun sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan Sipahi, “Sizlerin bu coşkusu karşısında ben kendimden geçiyorum” dedi. Kendisinin hafta sonu televizyon programının engellenmesini ve afişlerinin kesilmesini yuhalayan vatandaşlara; “Yuhalamayın, uğurlayın gitsinler” diye seslenen Sipahi; “1 Nisan itibarı ile 3 gün 3 gece belediyeden ayrılmayacağız” dedi.

“Söz konusu Çekmeköy ve çağıran da millet olunca bu yola çıktım” diyen Sipahi; “Sizler bana gelmişimi, geçmişimi ve de geleceğimi hatırlatıyorsunuz. Bu kardeşiniz sizlerle var oldu, sizlerle var olmaya devam edecek” şeklinde konuştu. 10 yıl önceki seçimleri sandık oyunları ile kaybettiğini söyleyen Sipahi; “Buradan Ümraniye Adliyesi’ne binlerce kardeşimle yürüdük. Seçim akşamı kazandık diye davul zurnalara sarılıp kutlamalara başlayan arkadaşlarımız sandıklara sahip çıkmadılar. Bu sefer öyle olmayacak. Sandıktan çıkacak her oyun vebali, günahı, bütün sorumluluğu boynuma olacak ve hepimiz her bir oya sonuna kadar sahip çıkacağız. Çaldırmayacağız, ayak oyunlarına geçit vermeyeceğiz” dedi.

Çekmeköylü ihtiyaç sahibi vatandaşlara kira yardımı, işim evimde para cebimde ve başkan emrimde gibi projelerini sinevizyon gösterimi eşliğinde anlatan Sipahi, “Tek amacımız var Çekmeköylüyü mutlu etmek. 10 yıldır verdikleri sözleri tutamayanları şimdi sandıkla gönderme zamanı. Yeter artık, dur deme zamanı geldi. Çekmeköy’ü Çekmeköylü yönetecek. Yerli, milli ve de vicdani bir kadro ve yönetimle işbaşında olacağız. Şeffaf, adil, paylaşımcı ve en önemlisi de siz halktan yana olacağız” dedi.

Vatandaşın ekonomik açıdan zorda olduğunu ve büyük geçim sıkıntısı yaşadığını kaydeden Sipahi, “Benim Çekmeköylü vatandaşımın mutfağında et mi kaynıyor, dert mi kaynıyor. Soran yok, bilen yok.. Varsa yoksa kendi işlerini yürütüyorlar. Ondan sonra da Çekmeköy aşkım deyip sokaklara yazıyorlar. İnsan aşkını sokaklara değil gönlüne yazar” dedi. Miting sonunda uzun süre alandan ayrılamayan Sipahi, karanfiller attığı vatandaşların sevgi gösterileri arasında otobüs üzerinde halkı selamladı…

Reklamı Geç