Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ CANLI YAYINDA PROJELERİNİ ANLATTI..

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, özel bir televizyon kanalında yayınlanan Tahir Sarıkaya’nın sunduğu “Uyan Türkiyem” progamının canlı yayınına Çekmeköy’den konuk olup projelerini anlattı. Yayının yapıldığı alana Çekmeköy sakinlerinin yoğun ilgisi gözlenirken Sipahi, yeni projelerini de ilk kez açıkladı.

CİMER gibi ÇİMER kurulacak: Cumhurbaşkanlığına bağlı şikayet ve talep merkezi CİMER’in bir benzerini ‘ÇİMER’ adıyla kuracaklarını belirten Sipahi, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Ben anlayışı yok. Biz varız. Yeni ve milli bir yönetim ile geliyoruz. Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. En büyük projemiz ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak.

Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Zaten sayın cumhurbaşkanı kira yardımı ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Memnun oldum. ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanetken ev işlerini rahatça yapabilecek. Engelliler ve yaşlılarla ilgili de projelerimiz olacak. Bunlar bizim asli görevlerimiz. Her mahalleye ikinci hayat evi yapacağız. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz.

Yol ve otopark asli görevimiz: Ayrıca yol ve otopark belediyenin asli görevi olduğundan bunlar zaten yapılacak. Sitelerde yaşayan sakinlerimizin de problemleri var. Onları unutmak olmaz. Onların da yanında olacağız. Site içindeki çevre düzenlemeleri de belediyenin asli görevleri arasında yer alacak. Site sakinlerinin üzerindeki bu yük de kalkacak.”

Kaldığımız yerden devam edeceğiz: 2009 Yerel Seçimlerini 300 oy farkla kaybetmesiyle ilgili de konuşan Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Evlerde, mahallelerde, sokaklarda kısaca her yerde çalışma halindeyiz. Halka dokunmak ve onlarla olmak önemli bizim için” diye konuştu.

Kirazlıdere, şehitler mahallesi olacak: Çekmeköy Kirazlıdere’de meydana gelen 4 şehit verdiğimiz helikopter kazasına da değinen Sipahi, “Vatan için şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerini ve vatan için şehit düşen tüm yiğitleri saygıyla anıyorum. Çekmeköy Kirazlıdere’de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen kahramanlarımızın anısına, seçilirsek bu mahallemizin adını Kirazlıdere Şehitler Mahallesi olarak değiştireceğimin sözünü veriyorum” dedi.

Tuvaletler ücretsiz, çay 1 TL olacak: Doğa Park’ta çayın 2.5 TL, tuvaletin ise 1 TL olmasını eleştiren Hüseyin Avni Sipahi, “ Bizim belediye başkanlığımız da çay 1 TL, tuvalet ise ücretsiz olacak. Bağdat Caddesi’ndeki fiyatları, birilerinin Çekmeköy’de uygulamasına müsadece etmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklamı Geç