Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ, ÇEKMEKÖY SOKAKLARININ TOZUNU ATTIRIYOR..

DP Çekmeköy Belediye Başkan

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Mehmet Akif Mahallesinde esnafı ziyaret edip vatandaşla buluştu.  Yaklaşık 2 bin kişinin elini sıkan Sipahi bir rekora daha imza attı.

Mehmet Akif Mahallesinde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, yaklaşık 5 saat kaldığı Mehmet Akif Mahallesinde  halkın içine karıştı. Yine sıkmadık el bırakmadı.  Yaklaşık 2 bin kişinin elini sıkan Sipahi bir rekora daha imza atarken vatandaşın ilgisi Sipahi’yi mutlu etti.

Sokak sokak dolaştı

Daha önce uğradığı diğer bölgelerde olduğu gibi uğramadık yer, sıkmadık el bırakmadı. Saatlerce sokak ve caddelerde yürüyüp ev ve dükkan ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek sohbet edip gönüllerine dokunan Sipahi sohbet ettiği vatandaşlara,”Biz bu yola önce insan sonra insan anlayışıyla çıktık. Çekmeköyümüzün geleceği için desteğinizi esirgemeyin” dedi.

Sohbet sırasında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Sipahi, belediyeye gittiklerinde karşılarında muhatap bulamadığını belirten bir vatandaşın sitemine,”Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. Biz bu yola önce insan sonra insan anlayışıyla çıktık” diye konuştu.

Projelerini noterde tasdik ettirdi

Vatandaşa ve esnafa projeleri hakkında da bilgi veren Sipahi projelerini noterde tasdik ettiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:”En büyük projemiz  ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım 3 milyon TL’lik kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait. ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak.”

Reklamı Geç