Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ, MUHTAR ADAYLARIYLA BULUŞTU..

DP Çekmeköy Belediye Başkan

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi,  muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya gelip destek istedi.

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi,  öğle yemeğinde 650 kişilik muhtar ve muhtar adayı grubuyla bir araya geldi. Sipahi’nin davetiyle Dedo Köfte Restoranda düzenlenen öğle yemeğine katılım sağlayan muhtar ve muhtar adaylarına Sipahi, projelerini anlatıp destek istedi.

Konuşmasında muhtarların toplumdaki konumuna da değinen Sipahi,”Vatandaşla devlet adına birebir temas kuran kişiler olarak sizlerin ben de ayrı bir önemi var. Sizler, insanlarımızın çektiği geçim sıkıntısını çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle meclis üyesi adaylarım arasında Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe hanım da yer alıyor. İleri ki dönemlerde inşallah listemizde daha çok muhtar olacak” dedi.

Halkın geçim sıkıntısını en iyi sizler biliyorsunuz  

Vatandaşın sıkıntısını bildiği için aday olduğunu da belirten Sipahi, sözlerini şöyle tamamladı:”Geçim sıkıntısı çeken kiracı kardeşlerimiz için de ‘kiracıya hayat ev sahibi rahat’ projemizi başkan olduğumda hayata geçireceğiz. Kiralarının yarısını biz karşılayacağız. Ev ekonomisini güçlendirmek için de ‘işim evimde param cebimde’ projemizle hanım kardeşlerimize evlerinde iş imkanı sağlayıp, para kazanmalarını sağlayacağız. Bu projelerimizi bilmeniz bizim için çok önemli. Davetimize katılıp aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.” 

Reklamı Geç