Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ SON GÜNDE ÇEKMEKÖY’Ü ARŞINLADI..

Seçime bir gün kala

Seçime bir gün kala bile alanlarda olan DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, tam 15 mahalle dolaşarak bir rekora daha imza attı. Deyim yerindeyse bütün Çekmeköy’ü arşınlayan Sipahi,”Pazar akşamı bu kez zaferimizi kutlamak için alanlarda olacağız” mesajını vermeyi de ihmal etmedi.

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, sabah saat 10:00’da Ömerli’de başladığı mahalle ziyaretlerine sırayla Nişantepe, Çatalmeşe, Alemdağ, Ayazma, Ekşioğlu, Soğukpınar, Cumhuriyet, Aydınlar, Kirazlıdere, Güngören, Taşdelen, Çamlık, Sultançiftliği, Mehmet Akif, Hamidiye ve Mimar Sinan Mahallelerini dolaşarak devam etti.

Bu alanlarda zaferimizi kutlayacağız

Seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmalarda baskı ve saldırılara karşı seçim çalışmaları yürüttüklerine dikkat çeken Sipahi, “Bizimle birlikte gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp projelerimizi halka tek tek anlatan arkadaşlarımıza öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Zafere çok az kaldı. 24 saat sonra bu alanlara bu kez zaferimizi kutlamak için çıkacağız” dedi.

Reklamı Geç