Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİPAHİ’NİN YOĞUN TEMPOSU HIZ KESMİYOR..

Hafta sonu yoğun tempoda

Hafta sonu yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, halkla buluşup projelerini anlatmaya devam etti. Gittiği her yerde gördüğü yoğun ilgiden ve sevgi selinden Sipahi’nin duygulanıp gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Çekmeköy Yeşilyurt Düğün Salonu’nda düzenlenen organizasyonda Aydınlar, Cumhuriyet, Kirazlıdere ve Soğukpınar sakinleriyle bir araya gelen Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, gövde gösterisi yaptı. İlgiden ve sevgi selinden duygulandığı gözlenen Sipahi’nin gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti. Sipahi’nin duygulandığını gören salonu dolduran vatandaşlar da Sipahi’nin duygusallığından etkilenerek gözyaşlarını tutamadı. “Çekmeköy’ün ağabeyi Sipahi başkan” sloganlarıyla karşılanan Sipahi’nin konuşması salonu dolduran coşkulu kalabalığın sloganlarıyla zaman zaman kesildi.

Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte projelerini anlatan Hüseyin Avni Sipahi, “Ben anlayışı yok. Biz varız. Yeni ve milli bir yönetim ile geliyoruz. Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. En büyük projemiz ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet ederken ev işlerini rahatça yapabilecek. Engelliler, yaşlılar ve uyuşturucu bağımlısı gençlerimiz ile ilgili de projelerimiz olacak. Uyuşturucu bağımlısı gençlerimiz ile ilgili emniyet ve psikologlarla iletişim halinde olacağız.  Her mahalleye ikinci hayat evi yapacağız. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Ayrıca kişiye özel uygulanan imar ayrımcılığına da son vereceğiz” diye konuştu.

308 oyla kaybettiklerine dikkat çekti: 2009 seçimlerinde 308 oyla kaybettiklerine dikkat çeken Sipahi,”İnsanlar mutlu değil. Ama önümüz aydınlık, yarım bıraktığımız maça kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Bu defa sonradan ortaya çıkarılan sandıklara izin vermeyeceğiz. Hatırlarsınız sandıkların sayılmasından saatler sonra bir okulda üç sandığın unutulduğu iddia edilerek bu sandıklar sayıma ilave edilmişti. Bu şekilde de seçimi kazanmamıza engel olunmuştu” dedi.

Kirazlıdere, şehitler mahallesi olacak: Çekmeköy Kirazlıdere’de meydana gelen 4 şehit verdiğimiz helikopter kazasına da değinen Sipahi sözlerine şöyle son verdi, “Vatan için şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerini ve vatan için şehit düşen tüm yiğitleri saygıyla anıyorum. Çekmeköy Kirazlıdere’de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen kahramanlarımızın anısına, seçilirsek bu mahallemizin adını Kirazlıdere Şehitler Mahallesi olarak değiştireceğimin sözünü veriyorum.”

Reklamı Geç