Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİRKETİNİZİN SERVİS ARAÇLARINA ‘SERVİS PLAKASI’ ALDINIZ MI?..

‘Servis Plaka Uygulaması’ başlıyor.

‘Servis Plaka Uygulaması’ başlıyor. Son zamanlarda olumsuz haberlerle sıkça gündeme gelen okul servis araçlarında başlayan ‘servis plaka uygulaması’ ile sektöre güven ve hizmet kalitesi getiriliyor. Konunun uzmanı Lider Trafik Genel Müdürü Halis Görken, gazetemiz aracılığı ile yaptığı açıklamada; “Tanımlı plakalarla kullanılan servis araçları, o taşıtların ve kullanıcılarının belirli bir kontrol ve kayıttan geçtikten sonra o hizmeti vermelerini sağlayacak. Bu durumda da sektörde hizmet kalitesi yükselecek ve güven artacak” dedi.

Okul servis araçları için İstanbul’da başlayan ‘Servis plaka uygulaması’ sektöre hem güven getirecek hem de hizmet kalitesini artıracak.  Servis araçlarında yaşanan aksaklıklardan kaynaklı kazalar ve olumsuz haberler kontrolün sağlanmasında gereken sirinevlerspot.com tedbirleri gündeme getirmişti. Özellikle servis araçlarında verilmesi planlanan LAA 001 ile başlayan ve LZZ 999 ile bitecek plaka kodları bu tedbirlerin başında geliyor. Bu plakalar sayesinde servis araçları ve şoförlerinin tüm bilgileri kayıt altına alınacak ve bu taşıtların trafikte fark edilmeleri sağlanabilecek.

Konunun uzmanı Lider Trafik Genel Müdürü Halis Görken, uygulama hakkında gazetemiz aracılığı ile yaptığı değerlendirmede; servis plaka uygulamasının sektöre güven ve kalite getireceğini ifade etti. Artık büyükşehir belediyesinden sürücü belgesi, araç belgesi ve yetki belgesi olmayan kişilerin bu işi yapamayacağını kaydeden Halis Görken açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Trafikte yapılan denetimlerde birçok kaçak servise cezalar kesilirken bu cezaların caydırıcı boyutlarda olmaması rakamların her geçen yükselmesine sebep olmakta. Taşıt sahiplerinin ve şoförlerinin de en çok şikayetçi oldukları ortak konu kaçak işletilen servisler.

Yeni çıkan yasa ile verilen plakalar sayesinde bu sürecin ortadan kaldırılması hedeflenmektedir. Plaka sistemi ile araçlar daha rahat denetlenebilecek ve kontrol altında tutulabilecek. Uygulama ilk etapta sadece İstanbul’da geçerli olacak. İstanbul’da servis sayısı çok olduğu için sınırlama yapılamıyordu. Şimdi bu durum plaka ile formüle edilecek. Diğer illerde zaten gerekli kısıtlamalar uygulanıyor. İstanbul’da ise yaşanan yoğunluk ancak bu sistem sayesinde kontrol altına alınabilecek. Yine uygulama sayesinde; okul servislerinin trafikte fark edilmesi ve çocuklarımızı bu servislere teslim ederken daha güvenli bakış açısı sağlanmış olacak. Öğrenci velisi çocuğunu teslim ettiği aracın servis olup olmadığını plakadan çok daha rahat anlayabilecek.

SADECE 1 GÜNDE SERVİS PLAKASI TESCİL İŞLEMLERİ

Lider Trafik olarak; 21 yıllık deneyimimiz ve ‘Özelden Kamuya Hizmet’ sloganımızla servis araç sahiplerinin yanındayız. Zaman ile yarışan servis araçlarının tüm trafik tescil ve plaka işlemlerini aynı gün tamamlıyoruz. Bu denli hızlı ve eksiksiz tam hizmet sunmamızda 21 yıllık deneyimimizin ve ASBİS ekranımızın büyük katkısı var. Alanında uzman ve deneyimli personelimiz ve binlerce plaka tescil referansımız ile hedefimiz; tüm müşterilerimizi güler yüzlü ve profesyonel hizmet ağımızla tanıştırarak plaka sorunlarına son vermek. Konuyla ilgili ayrıntılı tüm bilgi ve destek talepleriniz için www.lidertrafik.com.tr adresimizi tıklamanız yeterli olacaktır.”

Reklamı Geç