Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVAS KONGRESİ RUHU ÜMRANİYE ŞEHİTLER MEYDANI’NDA CANLANDI..

Orman ve Su İşleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’de gerçekleşen 1 Nisan 2017 Sivas Kongresi’nde, 81 ilin delegelerinden ‘Evet’ desteği aldı.

ümraniye sivas kongresi 1Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Sivaslılar Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği programa; Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk,  AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Seyit Boyraz, 81 ilin delgeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ümraniye sivas kongresi 8İstiklal Marşı ve Şehitler için saygı duruşu ile başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu,  Sivas Kongresi bildirgesine ithafen İstanbul Sivaslılar Derneğinin sonuç bildirgesini okudu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a katkılardan dolayı teşekkür etti.

ümraniye sivas kongresi 5Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can sözlerine 15 Temmuz hain darbe girişiminden bahsederek başladı. Başkan Hasan Can, “İkinci Sivas Kongresi olarak düzenlediğimiz bu programda 4 Eylül 1919’da gerçekleşen Sivas kongresi ruhunu yaşatmak istedik” dedi. Konuşmasında Misak-ı Millî sınırları hakkında bilgilere yer veren Başkan Hasan Can, Fırat Kalkanı operasyonundan bahsetti. Başkan Hasan Can son olarak Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine değindi ve konuşmasını sonlandırdı.

ümraniye sivas kongresi 7AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, “Bitti denilen yok oldu denilen anda Sivas kongresinde alınan kararlarla kurulmuş Türkiye’yi 16 Nisan’da daha da güçlü bir Türkiye olarak kuracağız” dedi.

ümraniye sivas kongresi 10AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz gündeme dair selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ümraniye sivas kongresi 2Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sivas Kongresi tarihimizde dönüm noktasıdır. 16 Nisan da Türkiye’nin dönüm noktası olacaktır” dedi. Bakan Eroğlu konuşmasının sonunda güçlü bir Türkiye için toplanan 1 Nisan 2017 Sivas Kongresinin 81 il delegesinin ‘Evet’ desteğini aldı.

ümraniye sivas kongresi 6AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş sözlerine programı düzenleyen İstanbul Sivaslılar Derneğine ve Ümraniye Belediyesine teşekkür ederek başladı. Ataş, 15 Temmuz hain darbe girişimden bahsederek “Yeter ki millet olarak biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyalım” dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile alakalı bilgi veren Ataş, “Güçlü bir Türkiye için istikrar şarttır” dedi.

ümraniye sivas kongresi 11Programın sonunda protokol ve katılımcılara hazırlanan 1 Nisan 2017 Sivas Kongresi Ümraniye Versiyonu Sonuç Bildirgesi hediye edildi ve vatandaşlara Sivas köftesi dağıtıldı.

ümraniye sivas kongresi 3

ümraniye sivas kongresi 4

Reklamı Geç