Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVASLI HEMŞERİLER ‘SILA GECESİ’NDE HASRET GİDERDİ..

Çekmeköy bölgesinde yaşayan Sivaslı

Çekmeköy bölgesinde yaşayan Sivaslı hemşeriler, ‘Sıla Gecesi’nde bir araya gelerek hasret giderdi. Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği’nin düzenlediği gecede çiğ köfteler yendi, yöresel sanatçıların türküleriyle duygusal anlar yaşandı.

svsgece2Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, yine coşku dolu bir ‘Sıla Gecesi’ne ev sahipliği yaptı. Dernek Başkanı Hüseyin Yüce’nin ev sahipliğindeki duygu yüklü geceye; Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli ve Latif Coşar, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Cankatar, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Tuna, Ümraniye İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Salim Çetinkaya, MİF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mustafa Topak, dernek yöneticileri ve çok sayıda hemşeri katıldı.

svsgece3Bol çiğ köfteli ve Türkü dolu gecede hemşeriler sıla özlemini paylaştı. Gecede hemşerilerine seslenen Milletvekili Osman Boyraz, Anadolu’nun her bir yanının olduğu gibi Sivas’ın da bambaşka güzelliklere sahip bir memleket olduğunu ifade etti. Konukların çocukluklarının geçtiği yıllara doğru götüren bir de şiir okuyan Vekil Boyraz, hemşerileri adeta Sivas’a götürdü. Yöresel sanatçılar Adnan Demir ve Şinasi Can’ın seslendirdiği türküler işliğinde eğlenen Sivaslı hemşeriler unutulmaz bir gece yaşadı.

svsgece4

svsgece1

Reklamı Geç