Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVASLILAR DERNEĞİ, GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek gazeteciler gününü kutlayan Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın, “Sivaslıların birlik ve beraberliğini tesis etmekte kararlıyız” dedi. Aydın Çekmeköy’ü sokak sokak tarayarak hemşerilerine ulaştıklarını söyledi.

İşadamı Yücel Aydın yönetimindeki Çekmeköy Sivaslılar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlediği kahvaltılı buluşmada bölge yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek gazeteciler gününü kutladı. Dernek yöneticileri ve gazetecilerin katıldığı buluşmada konuşan Dernek Başkanı Yücel Aydın, yerel basının önemine vurgu yaptı. “Her zaman sahada birlikte olduğumuz ve çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasında desteğini gördüğümüz gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün basın camiasının bu önemli günlerini kutluyorum. Basınımızla dayanışma içerisinde olmaya ve bölgeye ilişkin her konuda istişare içerisinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Sivas’ın ve Sivaslı’nın kalkınması, yörenin tanıtımı, gelenek ve göreneklerin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yücel Aydın, “Çok çalışkan ve fedakar bir yönetim kurulumuz var. Bütün arkadaşlarım sahada son derece güzel çalışmalar yapıyor. Çekmeköy’de sokak sokak hemşeri taraması yaparak tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Çekmeköy’de Sivaslılar adına iki ayrı derneğin faaliyet göstermesine yönelik sorulara da yanıt veren Başkan Yücel Aydın, “İşbaşına geldiğimiz kongremizde de dile getirdiğimiz gibi önceliğimiz hemşerilerimizin birlik ve beraberliği. Sivaslıların güç birliği yapması için Sivaslıların birlikteliğini ve temsiliyetini tesis etmekte kararlıyız” şeklinde konuştu. Sivaslıların dayanışması için gönül birliğini kuruyoruz” dedi. Basın mensuplarının sektöre ve bölgeye ilişkin düşüncelerini dile getirdiği program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Reklamı Geç