Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİYASET, TİCARET VE SOSYAL YAŞAMDA GENÇ BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ…

Genç yaşına rağmen siyaset,

Genç yaşına rağmen siyaset, iş dünyası ve sosyal yaşam üçgeninde son derece başarılı bir kariyer profili sergileyerek ilgi odağı olan Çekmeköy’ün gelecek vadeden yüzü Eren Meral, atalarımızın ‘İş bilenin, kılıç kuşananın’ sözünün bir tezahürü adeta.

Çağın en büyük nimetlerinden teknolojiyi ve zamanı olabildiğince verimli kullanarak başarılarla dolu bir yükseliş grafiği yakalayan Eren Meral ile siyaset, iş dünyası ve sosyal hayatı konuştuk. www.yerelgazete.com.tr ye sıcak ve samimi değerlendirmelerde bulunan Meral, gelecekle ilgili hedeflerini ve düşüncelerini de anlattı. 1988 İstanbul doğumlu olan Eren Meral, bölgemizin tanınmış simalarından Meral Ailesi’nin büyük oğlu. Üstlendiği görev ve sorumlulukları yerine getirirken mütevazi kişiliği ile toplumsal sinerjiyi üzerinde toplamayı başaran Meral, gelecek vadeden bir duruş sergiliyor.  

AİLE ŞİRKETİ İNŞAAT VE OTOMOTİV İŞLERİNİ BİRLİKTE YÜRÜTÜYOR…

Aile şirketi Meral İnşaat ve Meral Otomotiv’i idare eden Eren Meral, araç alım ve satımından inşaat işlerine pek çok işi bir arada götürüyor. Teknolojiyi ve zamanı iyi değerlendirerek verimli sonuçlar elde ettiğini kaydeden Meral, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda verilen hizmetlerin eninde sonunda hak ettiği değeri bulacağına inandığını ifade ediyor. Otomotiv şirketinde gençlere hitap eden bir imaj için MRL MOTORS firması ile hizmet verdiklerini anlatan Eren Meral, “Talep ne yönde ise hizmet o yolda olmalı. Arz-talep dengesi oturduğu vakit ticaretin dönmemesi mümkün değil” diyor.

SİYASETEN DE MERDİVENLERİ BAŞARI İLE TIRMANIYOR…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan Çekmeköy ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilen Eren Meral, genç yaşına rağmen siyaseten de eski bir emekçi partili. Geçmiş yıllarda iki dönem CHP Çekmeköy ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı görevinde bulunan Meral, 2015’li yıllarda Kenan Otlu’nun başkanlığı döneminde CHP İstanbul il gençlik kolları başkan yardımcılığı da yapmış bir isim. Sonraki yıllarda siyasete kısa bir mola veren Eren Meral, son CHP Çekmeköy kongresinde Hüseyin Kızıldaş başkanlığındaki ilçe yönetimine seçildi. Ticareten işlerinin belli bir düzene girmesini fırsat bilen Eren Meral, siyaseten yapacağı çok işler olduğunu ifade ediyor.

“AİLECEK ÖNCELİĞİMİZ HEP PARTİMİZ OLDU…”

Ana kademeden seçildiği yeni ilçe yönetiminde STK’lar ve Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Eren Meral, “Topluma ve Çekmeköy’e nasıl daha çok faydalı olabilirim” düşüncesiyle siyasete girdiğini kaydediyor ve ekliyor: “Cumhuriyet Halk Partisi köklerinden gelen bir aile yapısına sahibiz. Oldum olası doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir anlayışla hareket ettik. Dolayısı ile hiçbir zaman şahsi çıkar ve menfaat hesapları ile yola çıkmadık. Aile olarak önceliğimiz hep partimiz oldu. Şimdi yeni bir hedefimiz var o da iktidar olduğumuz İstanbul’dan Çekmeköy’e güzel bir yansıma sağlayarak bütün ülkeye aydınlık yaymak.”

DAHA GÜZEL BİR ÇEKMEKÖY VE İSTANBUL’DA YAŞAMAK İÇİN…

Toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına siyaset yaptığını ifade eden Eren Meral; “Bu noktada insana dokunabilmeyi başarmak en önemli aşamayı oluşturuyor. Yerelden genele uzanan yolda ekip ruhu ile hareket ederek halkımızın talepleri doğrultusunda beklentilere karşılık vermek için mücadele edeceğiz. Daha güzel bir Çekmeköy ve İstanbul’da yaşamak, geleceğe daha çağdaş ve daha modern bir Türkiye mirası bırakmak için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Cumhuriyeti’mizin kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret buyurduğu çağdaş medeniyetler seviyesi hepimiz için nihayi varış noktası olmalı. Bireysel cesarette rol model olmayı başardığımız vakit bu hedeflerimize ulaştığımız andır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

SOSYAL ÖRGÜTLENMELERDE DE AKTİF GÖREVLERDE…

Mesleki ve sektörel bir çok sivil toplum örgütlenmesinde de aktif görevler alan Eren Meral, iki dönemdir icra ettiği Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği’ndeki başkan yardımcılığı görevini de başarıyla sürdürüyor. Yine geçmiş yıllarda faaliyet gösteren Çekmeköy Emlakçılar Derneği’nin de kuruculuğunu yapan Meral, toplumsal dayanışmanın olmazsa olmazı sosyal örgütlenmeye büyük önem verdiğini dile getiriyor. 

Reklamı Geç