Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİYASET VE İŞ DÜNYASINI AĞIRLAYAN YILIN DÜĞÜNÜ…

Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı

Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı’nın oğlu Mesut Taşçı, Çavuşbaşı Kasrı’nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatını Şeyma Ekşi (Taşçı) ile birleştiren imzayı attı. Siyasetten iş dünyasına pek çok önemli ismin katıldığı gecede Resul Taşçı ve Ekşi Ailesi en mutlu günlerini dostlarıyla paylaştı.

Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı’nın oğlu Mesut Taşçı ve Şeyma Ekşi (Taşçı), bir ömür sürecek mutluluğa imza atarak hayatlarını birleştirdiler. Çavuşbaşı Kasrı’ndaki muhteşem düğün ve nikah töreni siyasetten iş dünyasına pek çok önemli konuğu ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın genç çiftlerin nikahını kıydığı geceye; CHP’nin önemli isimlerinden Milletvekili Akif Hamzaçebi, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, Pazarcılar Odası Başkanı ve Birlik Başkanvekili Mesut Şengün, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Galericiler Odası Başkanı ve Birlik Başkanvekili Kenan Taşlıdağ, Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel, Kartal Bakkallar Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Berberler Odası Başkanı Adem Etirli, Pendik Terziler Odası Başkanı Sebahattin Soyer, İstanbul Marangozlar Odası Başkanı Yavuz Karamürsel, İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe, Kağıthane Esnaf Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, İstanbul Milli Piyangocular Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı ve Birlik Başkanvekili Mahir Ereke, İstanbul Kuruyemişçiler Odası Başkanı İsmail Taşkın, İstanbul İnternetçiler Odası Başkanı Ümit Büyük, İstanbul Kantinciler Odası Başkanı Vahap Osmanoğlu, İstanbul Güzellik Uzmanları Esnaf Odası Başkanı Ayşe Kurtönal, İstanbul Kadın Kuaförleri Esnaf Odası Başkanı Haydar Alkoç, Düzce Bakkallar Odası Başkanı Vildan Şamadan, İSTESOB Vakfı Başkanı Aziz Şentürk, Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, İstanbul Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şimşek, Kağıthane Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Kaya, Otelciler Odası Genel Sekreteri Nurcan Özmen, İstanbul Yufkacılar Odası Başkanı Ayhan Ünal, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Kaplan, İşadamları Mehmet Yeşilyurt, Hüseyin Sipahi, Birol Kalyoncu, Kamil Özkanca, Murat Daşdemir, Özgür Kip, Serkan Kalkan, esnaf örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Nikah şahitleri huzurunda Başkan İsmet Yıldırım’ın nikahını kıydığı genç çiftin aile cüzdanını CHP’li Akif Hamzaçebi verdi. Genç çifte, “Birbirinizi bir ömür boyu sevin, sayın, huzurlu ve mutlu yaşayın” diyerek nasihatlerde bulunan Başkan İsmet Yıldırım, “Vatana millete hayırlı olacak sağlıklı evlatlarınız olsun” dileklerinde bulundu. Genç çiftin aile cüzdanını gelin hanıma takdim eden CHP’li Akif Hamzaçebi de, Taşçı ve Ekşi Aileleri’nin birlikteliğinin hayırlı olmasını temenni ederek huzur ve sağlık dolu bir yaşam diledi.

Gecede konuklarını selamlayan düğünün evsahibi Başkan Resul Taşcı, her zamanki gibi küçük esnafın korunması ve sahip çıkılması için yaptığı çağrılarını yineledi. “Bu akşam damat ve gelini bıraktım esnafın derdine düştüm yine” diyen Resul Taşçı, “Burada bakkal, şoför, marangoz, esnaf tüm oda başkanları ve siyasi yetkililerimiz var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Geldiniz bizleri onure ettiniz. Sağolun, varolun. Her zaman yaptığım çağrımı yineliyorum. Küçük esnaf ve sanatkarımıza sahip çıkalım. Alışverişimizi mahalle bakkalından yapalım ki paramız dışarıya, yabancıya gitmesin. Paramıza sahip çıkarsak ülkemize ve milletimize da sahip çıkmış oluruz” şeklinde konuştu.

Çavuşbaşı Kasrı’ndaki görkemli düğün ve nikah töreni daha sonra konukların genç çifti tebrik etmesi ile devam etti ve Karadeniz yöresinin eğlenceli müziği ile geç saatlere kadar halay ve horonla sürdü.

Reklamı Geç