Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİYASİLER, ESNAF KURULUŞU TEMSİLCİLERİ VE STK’LAR BU ÇATI ALTINDA..

İlçenin önde gelen isimlerinin

İlçenin önde gelen isimlerinin biraraya gelerek oluşturduğu Ümraniye Platformu ilk toplantısını yaptı. Çeşitli siyasi partilerden farklı isimler, esnaf kuruluşu temsilcileri ve STK’ların buluştuğu Ümraniye Platformu, toplumun sesi olacağını gösterdi.

 

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / İş dünyası, esnaf kuruluşu temsilcileri ve çeşitli derneklerin biraraya gelerek oluşturduğu Ümraniye Platformu, ilk buluşmasını yaptı. Çamlıca’daki büyükşehir sosyal tesislerinde Ümraniye ve İBB Meclis Üyeleri Sacit Eyüboğlu ile Av. Filiz Öztürk Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; ilçede bugüne kadar siyaset yapmış ve yapmakta olan farklı partilerin il, ilçe yöneticileri ve başkanları, esnaf odası başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve işadamları katıldı. Ümraniye’ye ilişkin konuların ele alındığı ilk buluşmada platformun geleceğine yönelik kararlar da alındı. Platformun genel sekreterliğine de ilçenin önde gelen isimlerinden Nusret Türker görevlendirildi.

Ümraniye platformunun birbirinden farklı, çeşitli siyasi partilerden temsilcileri aynı çatı altında buluşturması ve ilçenin iş dünyasına yönelik kurumlarını bir araya getirmesi kamuoyuna anlamlar mesajlar verdi. Çamlıca’daki kahvaltılı buluşmada; Ümraniye’nin yararına olacak çalışmalar için bir araya geldiklerini dile getiren platform paydaşları, bölgeye artı değer katacak her hizmet ve yatırımın destekçisi olacaklarını ifade ettiler. Amaçlarının kalkınan ve gelişen Ümraniye olduğunu kaydeden platform üyeleri, vatandaşın beklenti ve taleplerine yönelik toplumsal ses olacaklarını gösterdiler.

Reklamı Geç