Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞOFÖR ESNAFI NEZİH MERT VE EKİBİNE GÜVEN TAZELEDİ..

Hafta sonu Haldun Alagaş

Hafta sonu Haldun Alagaş Spor Salonu’nda coşkulu bir katılımla genel kurulunu gerçekleştiren Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası, mevcut başkan Nezih Mert ve ekibine bir kez daha güven tazeledi. Rakipsiz Başkan Nezih Mert, “Şoför esnafımızın her türlü derdi ve sıkıntısı bizim derdimiz ve sıkıntımızdır” dedi.

Ümraniye’de faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası, hafta sonu yaptığı genel kurulda mevcut başkan Nezih Mert ve ekibine güven tazeledi. Haldun Alagaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen coşkulu kongreye katılan yüzlerce şoför esnafı Nezih Mert ve ekibiyle yola devam etmek için oy kullandı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil gibi çok sayıda katılımcının da iştirak ettiği genel kurulda üyelere hitap eden Oda Başkanı Nezih Mert, “Şoför esnafımızın her türlü derdi ve sıkıntısı bizim derdimiz ve sıkıntımızdır” şeklinde konuştu.

Şoför esnafının haklarının korunması, sorun ve taleplerinin ilgili mercilere iletilerek çözüm yollarının bulunması gibi konularda üzerlerine aldıkları sorumluluğun gereğini her zaman yerine getirdiklerini bundan sonra da getirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Nezih Mert, “Sektörün iyileştirilmesi ve daha iyi imkan ve şartlarda hizmet verilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada şoför esnafımızın mesleki eğitimleri ve araçların nizami kurallara uygun olması için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Genel kurul sonunda ise oylamaya geçildi. Tek liste ile tüm üyelerin güvenini tazeleyen Başkan Nezih Mert, yeni dönemde de şoför esnafının yararına hizmet ve projeler üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Mert, “Yeni dönemde de gece gündüz demeden siz esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve her türlü derdinize ve sorununuza çözüm bulmak için koşacağız” dedi.

Reklamı Geç