Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SOSYAL TABAN İLETİŞİMİ VE UZLAŞI KÜLTÜRÜ PROJESİ..

Bir çok alanda gerçekleştirdiği

Bir çok alanda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla kamuoyunun yakından tanıdığı Çekmeköylü işadamı Yücel Yalçınkaya, sıradışı farklı bir başarı hikayesi ile daha gündemde. “Eğitimin yaşı, yeri ve sınırı yok” düsturundan hareketle; bilime ve eğitime her zaman önem veren genç iş insanı Yalçınkaya, son yıllarda toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu konuların başında gelen sosyal taban iletişimi ve sosyal örgütlenme alanlarında yüksek lisans projesini başarı ile tamamladı..

Bölgemizde bir çok sivil toplum örgütüne liderlik yapmış, yerel yönetim ve halkla ilişkiler konularında ses getiren işlere imza atmış olan Çekmeköylü işadamı Yücel Yalçınkaya, sıradışı farklı bir başarı öyküsü ile daha gündemde. Sosyal ve siyasal alanlarda gerçekleştirdiği etkili çalışmalarıyla kamuoyunun yakından tanıdığı Yalçınkaya, özellikle son yıllarda toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu konuların başında gelen toplumsal uzlaşı kültürü, sosyal taban iletişimi ve sosyal örgütlenme gibi alanlarda sürdürdüğü yüksek lisans projesini başarıyla tamamladı. Bilime ve eğitime her zaman önem veren genç iş insanı Yücel Yalçınkaya, hayatının her döneminde yenilik ve gelişimlere açık olan kişiliği ile de yakından tanınan bir isim.

Başarılı puanlarla tamamladığı yüksek lisans projesi hakkında konuştuğumuz işadamı Yücel Yalçınkaya; toplumsal uzlaşı kültürü, sosyal taban iletişimi ve sosyal örgütlenmenin en büyük toplumsal ihtiyaç haline geldiğini ifade etti. Günlük rutin yaşamımızın olmazsa olmazı iletişim tabanlı kişisel ilişkiler ve örgütlü dayanışmanın birlik ve beraberliğimize güç katacağını kaydeden Yalçınkaya; “Milletçe kalkınma, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma ve ekonomik güç haline gelebilmemizin ana ihtiyaç unsurlarının başında toplumsal dayanışma ve sosyal örgütlenme gibi olgular gelmektedir. Küreselleşme süreci ile birlikte gelişen ve değişen dünya standartlarında yepyeni bir yaşam modeli kuruluyor. Ekonomiden sosyal yaşama, kültür ve sanattan bilim, siyaset ve teknolojiye kadar hayatımızın her alanında karşılaştığımız yeni düzene toplum olarak ayak uydururken başarılı bir çizgi yakalamanın bütün yolları da işte buradan geçiyor” şeklinde konuştu.

  

Reklamı Geç