Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÖZ VERİLDİĞİ GİBİ İLK ZİYARET AVCILAR BELEDİYESİ’NE..

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni başkan İlhami Özel ve yönetimiyle ‘devam’ diyen Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, kongrede söz verildiği üzere saha çalışmalarına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ziyareti ile başladı.

İstanbul’da Tokatlı hemşerilerin en büyük sivil toplum örgütlenmesi TOKDEF, yeni başkan İlhami Özel ve yönetimiyle saha çalışmalarına başladı. Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in geçtiğimiz günlerdeki kongresinde işbaşına gelen Başkan İlhami Özel, seçilmeleri halinde ilk ziyaret programını aynı zamanda hemşerileri olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’ye yapacaklarının sözünü vermişti.

Kongrenin ardından federasyon merkezinde büyük bir yapılanma başlatan Başkan Özel ve yönetimi, sahadaki ilk ziyaretini de Avcılar Belediyesi’ne yaptı. Tokatlı hemşerileri Başkan Turan Hançerli’yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan TOKDEF Başkanı İlhami Özel ve yönetim kurulu üyeleri, federasyonun geleceğe yönelik planlarını istişare ettiler. Tokatlı hemşeriler arasında dayanışma ve güç birliği konularının da konuşulduğu ziyaret son derece verimli geçti.

Hemşerilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Turan Hançerli, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Hemşerilerim için nerde, ne zaman ne yapılması gerekiyorsa haberimin olması yeterli olacaktır” şeklinde konuştu. TOKDEF Başkanı İlhami Özel de hemşerileri için verdiği sözlerin arkasında durduğunu, hemşerilerinden aldığı destek ve güçle bu sözleri bir bir yerine getirmekte kararlı olduğunu yineledi.

Reklamı Geç