Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SPOR BASINI DUAYENLERİ SANCAKTEPE’DE

Ziraat Türkiye Kupası’nda Sancaktepe

Ziraat Türkiye Kupası’nda Sancaktepe Belediyespor ile Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor maçı Sancaktepe 15 Temmuz stadında oynandı. Karşılaşma spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

sancaktepe spor basını 5Çaykur Rizespor’un 1-0’ lık galibiyeti ile sona eren karşılaşmayı Belediye Başkanı İsmail Erdem’in daveti üzerine Futbol yorumcusu Serhat Ulueren, Gazeteci Osman Tamburacı, Yorumcu Engin Verel, Eski Galatasaraylı Futbolcu ve yorumcu Gökmen Özdenak, Ülke TV – Kanal 7 Spor Müdürü Harun Şen, 360 TV Spor Müdürü Süleyman Rodop, Spiker Yasin Dallı yerinde takip etti.

sancaktepe spor basını 4Karşılaşmanın ardından misafirlerini yemekte konuk eden Başkan Erdem, Spor yazarlarını Sancaktepe’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, program sonunda  konukları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Spor yazarları ise konukseverliğinden ötürü Başkan İsmail Erdem’e teşekkürlerini sunarak ligin ilk yarısını lider kapatan Sancaktepe Belediyespor takımına da şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

sancaktepe spor basını 3

sancaktepe spor basını 8

sancaktepe spor basını 9

sancaktepe spor basını 7

sancaktepe spor basını 2

sancaktepe spor basını 1

Reklamı Geç