Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

STK’LARIN VE SİYASETİN BAŞARILI İSMİ YALÇINKAYA ADAY ADAYI…

İstanbul Anadolu yakasında özellikle

İstanbul Anadolu yakasında özellikle de Çekmeköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi bölgelerde başarılı yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşu çalışmaları ve de siyasi tecrübeleriyle öne çıkan işadamı Yücel Yalçınkaya, Ak Parti’den 1. bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı.

24 Haziran seçimlerine doğru adaylık müracaatları hız kazandı. İstanbul 1. bölgeden merakla beklenen o isim Yücel Yalçınkaya da Ak Parti’den aday adayı olduğunu resmen açıkladı. Adaylık müracaatını yapan Yalçınkaya, İstanbul Anadolu yakasında özellikle de Çekmeköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi bölgelerde başarılı yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşu çalışmaları ve de tecrübeli siyasi kimliği ile öne çıkan bir isim.

Ak Parti’den Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Yalçınkaya’nın milletvekili aday adaylığı parti tabanında ve bölge kamuoyunda heyecan uyandırdı. BİRKONFED Genel Başkan Yardımcısı ve Çekmeköy Birleştirici İşdünyası Derneği Başkanlığı gibi görevleri de başarıyla yürüten Yalçınkaya, iş dünyasının desteğini her zaman kazanan bir isim. Ordulu işadamı kimliği ile da yakından tanınan Yalçınkaya, bugüne kadar hemşerilerinin takdirini kazanan çok sayıda STK çalışmasının önderliğini yapmış bir isim.

Adaylık müracaatının ardından bir açıklama yapan Yücel Yalçınkaya; “Kıymetli dostlarım değerli ülke sevdalıları; Ak Parti teşkilatlarında 15 yıla yakın ülkemize, milletimize, bölgemize, arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize bir nebze olsun yardımcı olmak için mücadele ettik. Bundan sonraki süreçte ülkemizin yeni hedeflerine katkı sağlamak, bu yolda projeler üretmek, gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak, kimsesizlerin elinden tutmak ve sessizlerin sesi olmak için İstanbul birinci bölge milletvekili adayı adaylığı sürecimizde bu güzel ve heyecanlı yolculukta sizlerin dualarıyla desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Kendisine bu süreçte destek olan herkese teşekkür eden Yalçınkaya; “Bu süreçte beni bu yola motive eden; Çekmeköy’ün tüm sivil toplum kuruluşları ve milletvekillerimiz ile genel başkan vekillerimize, iş adamlarımıza, BİRKONFED iş dünyası kıymetli başkanı ve yöneticileri ile federasyonlarına, Çekmeköy yerel basın kuruluşlarına, Çekmeköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz beye, Çekmeköy İlçe Başkanımız Sayın Salih Kırıcı ve Çekmeköy belediye personeline, Çekmeköy Ak Parti teşkilatları ve Çekmeköylü kardeşlerim ile bizi seven ve emeği geçen tüm siyasi parti temsilcileri, tüm Ordulu hemşerilerim ve bizimle gönül bağı olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir sevdadır hepinizin dualarını bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.”

Reklamı Geç