Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ’NDE EKREM İMAMOĞLU GERGİNLİĞİ

Yeni seçilen Sultanbeyli Belediye

Yeni seçilen Sultanbeyli Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Belediye Encümeni ve Komisyon Üyelerinin belirlendiği ilk toplantıda 3 meclis üyesi bulunan CHP ile Ak Parti grubu arasında Ekrem İmamoğlu konusunda gerginlik çıktı.

CHP’nin 25 yıl sonra meclis üyesi seçebildiği Sultanbeyli’de İlçe Başkanı Murat Kantekin eşliğinde toplantıya katılan CHP meclis üyeleri bir deklarasyon yayınladı. Meclis Üyesi Adem Seyitoğlu’nun okuduğu deklarasyonda Ak Parti’li Sultanbeyli Belediyesi’nin rantçı, kayırmacı politikaları olması durumunda karşı çıkacakları, halkçı, şeffaf, sosyal politikalara ise destek verileceği belirtildi. CHP deklarasyonunda; “Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sultanbeylimizin kemikleşmiş sorunlarını çözmesi konusunda belediyemize her türlü desteği verecek, el ele çalışacağız” denildi.

Bu ifadeler Ak Parti grubundan anında karşılık buldu, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Ak Parti’li meclis üyeleri İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmediğini, bu ifadeleri kabul etmediklerini belirtip CHP’li Meclis Üyelerine tepki gösterdiler. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin grubu bulunmayan CHP’li Meclis Üyelerine bundan sonra söz hakkı verilmeyeceğini ima ederek “Halk size ne kadar söz vermişse o kadar değer bulacaksınız. Arkadaşlarımız anladığınız dilden konuşacaklar. ‘Başkan’ demenizle İmamoğlu başkan olmaz. Alışacaksınız” dedi.

Reklamı Geç