Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR 3. LİG’TE

Sultanbeyli Belediyespor Bölgesel Amatör

Sultanbeyli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grubu şampiyon olarak tamamladı ve adını 3. Lig’e yazdırdı.

sult3lig2Sultanbeyli Belediyespor uzun zamandır hayalini kurduğu 3. Lig’e çıktı. BAL 9. Grubu şampiyon olarak tamamlayan takım, son oynadığı Elmasbahçeler Spor maçından da galip gelmesini bildi. Bursa Merinos Stadyumu’nda oynanan maçı Belediyespor 20. dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 galibiyetle bitirdi.

sult3lig3Maçın Ardından Bayram Havası

90 dakikanın bitmesinin ardından hem maçın oynandığı stadyumda hem de Sultanbeyli’de bayram havası vardı. Maçı Belediyespor’un cefakar taraftarıyla stadyumda izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sahaya inerek futbolcuların, taraftarın ve teknik ekibin sevincine ortak oldu.

sult3lig1Gölet Stadyumu Tarihi Bir An Yaşadı

Sultanbeyli Belediyespor şampiyonluk kutlamasını Gölet Stadyumu’nda yaptı. CNNtürk spor spikeri Emre Tilev’in sunumuyla başlayan kutlamalar, havai fişek gösteriyle son buldu. Başkan Keskin, kutlamalara katılarak futbolcuları, teknik ekibi ve taraftarları tebrik etti. Zorlu bir yolculuk geçirdiklerini kaydeden Başkan Keskin, Sultanbeyli Belediyespor’un Üçüncü Lig’i hakkettiğini ifade etti. Kutlamalarda Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, kulüp başkan vekili Dursun Ali Kaba ve futbolcularda duygularını dile getirdi.

Reklamı Geç