Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR’DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ..

Yeni sezona Davut Şahin

Yeni sezona Davut Şahin ile başlayan Sultanbeyli Belediyespor, tecrübeli teknik adamın istifası üzerine Sinan Yücer ile anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik adam Davut Şahin ile karşılıklı olarak anlaşılarak sözleşmesi fesh edildi. Şahin’den boşalan koltuğa ise tecrübeli teknik adam Sinan Yücer getirildi. 

sultanbeylispor anlasma 3Kulüp binasında gerçekleştirilen törene, Sultanbeyli Belediyespor kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Tören’de konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve Sultanbeyli Belediyespor Kulüp Başkanı Nizamettin Arslan: “Sinan Hocamızın başarılı olacağına düşünüyorum. Bu değişikliğin bize ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Futbolcu kardeşlerime çok güveniyor, kısa zamanda üst sıralarda kendimize yer bulacağımıza inanıyorum” dedi.

sultanbeylispor anlasma 2Arslan’dan sonra söz alan Teknik Direktör Sinan Yücer, “Genç ve dinamik bir kadromuz var. Ben inanıyorum ki hep birlikte camia olarak kenetlenip başarılara birlikte koşacağız. Bana güvenenlere teşekkür ediyorum, Allah utandırmasın” dedi. Sinan Yücer, Pendikspor, Ümraniyespor, Dardanelspor, Bandırmaspor, Erdekspor ve Kahramanmaraşspor’da teknik direktörlük yaptı.

sultanbeylispor anlasma 1

Reklamı Geç