Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ BİR PARKA DAHA KAVUŞTU..

İlçenin çehresini güzelleştiren, çocuklarına

İlçenin çehresini güzelleştiren, çocuklarına yepyeni oyun alanları, vatandaşlarına dinlenme ve spor mekanları kazandıran Sultanbeyli Belediyesi, ilçedeki parklara bir yenisini daha ekledi. Orhangazi Parkı yapılan muhteşem törenle hizmete açıldı.

sultanpark4Sultanbeyli Belediyesi çevre düzenlemeleri konusunda her geçen gün yeni bir hizmete imza atıyor. Son olarak belediye, Orhangazi Mahallesi sınırları içinde bulunan Orhangazi Parkı’nı yaptığı törenle hizmete açtı. Açılış anında hem mahalle sakinlerinin hem de miniklerin heyecanı görmeye değerdi. Orhangazi Parkı açılışında konuşan Başkan Hüseyin Keskin, son dönemde Sultanbeyli’nin yapılan çalışmalarla yaşam alanlarının sayısının arttığını ifade ederek, “Çocuklarımıza vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları ortaya çıktı. Mahallelerimize kurduğumuz yeni parklar ve meydanlar vatandaşlarımızın dinlenme mekanları olurken, minik yavrularımızın da oyun alanları oldu. Minik yavrularımız artık sayısı hızla artan parklarımızla daha da mutlu. O yüzden ben bugün mahallemize, ilçemize yeni bir hizmeti, yeni bir yatırımı daha kazandırdığımız için mutluyum. İnşallah bu yatırımların daha fazlasını bu dönemde yapacağız. Tüm gayretimiz, tüm çalışmalarımız çocuklarımıza, gençlerimize daha iyi yarınlar bırakabilmek için”  dedi.

sultanpark3Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçeyi güzelleştirmek için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Keskin, “İlçemizi güzelleştirmek, çehresini yenilemek ve vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları sunmak için yaptığımız çevre düzenlemeleri her gün artıyor. Bugün açılışını yaptığımız parkımız eskiden bu kadar büyük, kullanışlı ve bakımlı değildi. Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmayla hem parkımızı yeniledi hem de daha kullanışlı büyük bir alan meydana çıkardı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sultanpark1Yeni açılan parkın içinde 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden alanların bulunduğunu kaydeden Başkan Keskin, “Çocuklarımız oyun konsollarında oyunlar oynarken, anne ve babaları ile gençlerimiz, egzersiz aletlerinde, basket sahasında spor yapabilecek. Belki de bir profesyonel basketçimizin burada, bu sahada yetişmesine vesile olacağız. Spor yapan çocuklarımız zararlı alışkanlıklardan belki de bu vesileyle uzak duracaklar.  Yaşlılarımız gün içinde burada dinlenme, sohbet etme imkanı bulabilecek” şeklinde konuştu.

sultanpark2Açılışa katılan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te Sultanbeyli’nin hızla geliştiğini ve yeni dönemde daha da gelişeceğini kaydettiği konuşmasında, “Parkımızın yapılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi sayın başkanımız ve ekibi ilçemize yatırım yapmak için var gücüyle çalışıyor. Bizlerde onlara her konuda destek oluyoruz” dedi. Açılış kurdelesini parkın gerçek sahipleri çocuklarla yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin daha sonra yeni parkta incelemelerde bulundu, alanda bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

 

Reklamı Geç