Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ CHP’DEN İETT’YE ULAŞIMA ÇÖZÜM ZİYARETİ…

23 Haziran seçimlerinde 806

23 Haziran seçimlerinde 806 bin gibi büyük bir farkla ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kentin ana sorunlarına dokunmaya devam ederken, İBB’ye bağlı iştirak ve şirketler de vatandaştan gelen taleplere cevap veriyor. Geçtiğimiz günlerde göreve atanan İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı heyetini kabulünde ilçenin ulaşım sorununa en kısa zamanda köklü çözümler üreteceklerini kaydetti.

Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, ilçenin ulaşım sorununa ilişkin bir rapor sundu. Sultanbeyli’nin temel sorunlarından ulaşım konusunu uzun uzun görüşen Kantekin, talep ve önerilerini içeren bir dosyayı İETT Genel Müdürü Kolukısa’ya takdim etti. Başkan Kantekin’in dosyasında; Sultanbeyli’de mahalleler arası ulaşım, ilçenin doğu batı tarafına ulaşım, araç yoğunluğu, sefer sıklaştırılması gibi temel konular yer aldı.

Ziyaret sondası gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Kantekin, “Sultanbeyli’mizin yıllardır mahrum bırakıldığı en temel belediyecilik hizmetlerini alabilmeleri için çabalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Reklamı Geç