Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ’NE KAVUŞUYOR…

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yeni devlet hastanesini inceledi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 400 yataklı yeni devlet hastanesini gezdiler. Turan ve Keskin’e İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu eşlik etti. Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı gozteperotary.org olan 400 yatak kapasiteli hastanenin açılışına kısa bir zaman kaldı. Yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, “Hastanemizin iç bölmelerinde işlemleri bitirmek üzereyiz. Hastanenin çevre düzenlemesini de hızla tamamlayıp hastanemizi hizmete açacağız” dedi.

Hastanenin toplam kapalı alanın 68 bin 848 metrekare olduğunu söyleyen Turan, “Hastanemizin oturum alanı 11 bin 82 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Hastaneye ayrılan 52 bin 418 metrekarelik arazide yapılan çevre düzenlemesiyle hastaların ve hasta yakınlarının rahat edebileceği ortamlar oluşacak” diye konuştu.

Hastaneyle ilgili olarak bilgiler veren Turan, “Hastane inşaatı 17 bloktan oluşuyor. Hasta odaları tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere tasarlandı. Bir adedi lokal ameliyathane olmak üzere toplam 11 ameliyathaneye sahip hastanemizde ayrıca 55 hastanın aynı anda tedavi görebileceği biçimde yoğun bakım üniteleri mevcut olacak. İnşallah Sultanbeyli hastanesine en yakın sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı. Ardından Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, TOKİ Başkanı Ergün Turan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu hastaneyi incelediler.

Reklamı Geç