Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultanbeyli Kubbe Caddesi’nde Binlerce Kişilik İftar

Başkan Keskin önceki gün

Başkan Keskin önceki gün akşam Battalgazi Mahallesi sakinleriyle iftar da biraraya geldi. Kubbe Caddesi her zaman olduğu gibi yine renkli görüntülere sahne oldu.

sultiftr1Sultanbeylililer iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Her mahallede sokak iftarı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi önceki akşam kardeşlik sofralarını Battalgazi Mahallesi’ne kurdu. İftar programına binlerce mahalle sakini katıldı. Battalgazi Mahallesi iftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Dün Adil Mahallemizde sokak iftarımızı yaptık. Bugünde sizlerleyiz. Sokak iftarımıza katıldığınız için ben çok teşekkür ediyorum. Evlerinizde rahat rahat iftar açmak yerine komşularınızla sofralarımızı şereflendirdiniz” dedi.

sultiftr3İftar programında ilçede ve mahallede devam eden projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Keskin, “Bildiğiniz gibi mahallenizde yapımı hızla devam eden ve neredeyse tamamlanma aşamasına gelen devlet hastanemiz bulunuyor. Yine mahallenizde bulunan kültür merkezi, kütüphane ve spor salonları geçtiğimiz dönem yaptığımız hizmetlerden. Mahallemizde asfalt, kaldırım, prestij cadde, yağmur suyu hatları gibi çalışmalarda devam ediyor.  2009 yılındaki Sultanbeyli, 2009 yılındaki Battalgazi Mahallesi bugünle aynı değil. Arada ciddi farklar, ciddi değişimler var. 2019 yılında da hem ilçemiz hem mahallemiz bugünle aynı olamayacak. bunu yaparken hepinizin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

sultiftr2İftar programına katılan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te, “İlçemizi hep birlikte kalkındıracağız. Bunu yaparken Belediye Başkanımıza destek vereceğiz. Bildiğiniz gibi önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah onu da en iyi şekilde atlatacağız” dedi. 

Reklamı Geç