Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ SEVİNÇ’LE DEVAM

Ak Parti Sultanbeyli 5.

Ak Parti Sultanbeyli 5. Olağan İlçe Kongresi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ali Sevinç’in açılış konuşmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci yaptı.

aksultkongr5İlçe Başkanı Ali Sevinç’in yeniden seçilerek güven tazelediği Ak Parti Sultanbeyli kongresine; Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İl Başkanı Aziz Babuşcu, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve partinin çok sayıda önde gelen ismi katıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Aziz Babuşcu, siyasetin Ak Parti’de bir dava olarak ve milletin duası için yapıldığına dikkat çekerek; “Kongreler bizim için bayram günleridir aynı zamanda ve bugün Sultanbeyli’de buna yakışan, tam bir coşku hakim. Ak Parti siyaseti açısından çok önemli olan uyum, koordinasyon ve birlikte ortak aklı üretme açısından Sultanbeyli örnek bir ilçemizdir” dedi.

aksultkongr3“Bu anlamda bir kere daha tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum” diyen Babuşcu; “Her kongre, siyasi bünyemize yapılmış bir bahar aşısıdır. Her kongre, partimizin kurumsal kimliğinin bir kere daha perçinlenmesi ve yoluna daha dirençli ve kararlı şekilde devam edebilmesinin milletimizce onaylanmasıdır. Yeni dönemde bütün AK Partililer birlik içinde, dirlik içinde yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ellerini ovuşturarak partimiz içinde ayrılık gayrılık oluşmasını bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak, partimize karşı bir vicdan borcumuzdur” şeklinde konuştu.

aksultkongr1Kongrede teşkilata seslenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise, Yeni Türkiye idealine, büyük medeniyet yürüyüşümüze gönül vermiş olan kardeşlerimizin bir arada olduğu bu güzel kongrenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “Burada bugün sadece bir partinin kongresinde bir arada değiliz. Aslında bizi bu çatı altında bir araya getiren ruh ve anlayış sıradan bir parti faaliyetinin çok ötesindedir. Yeni Türkiye’yi inşa etme mücadelesidir. Medeniyetimizi ihya ve inşa etme gayretidir. Yeryüzünün mazlumlarına elini uzatma iradesidir. Yeryüzünün zalimlerine karşı dimdik ayakta durma iradesidir. Her vesileyle bunu dile getiriyorum. Bir araya geldiğimizde söylediğimiz her söz bize bu büyük yürüyüşün önemini hatırlatıyor. Şuurlarımızı bir kere daha yeniliyoruz ve ileriye doğru umutla bakıyoruz. Bu umut tablosu için canla başla çalışarak destek olan siz değerli kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

aksultkongr6Sultanbeyli 5. Olağan İlçe Kongresi sonucunda, Ali Sevinç yeniden Sultanbeyli İlçe Başkanlığına seçildi.

aksultkongr2

 

Reklamı Geç