Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’DE ARABALI SİNEMA GECESİ..

Salgın döneminde online etkinliklerle

Salgın döneminde online etkinliklerle adından söz ettiren Sultanbeyli Belediyesi, uzun bir süredir evlerinde vakit geçiren ilçe sakinleri için Arabalı Sinema Gecesi’ni düzenledi. 7. Koğuştaki Mucize filminin gösterildiği geceye katılım yoğun oldu. Nostaljik arabaların da yer aldığı etkinlik, izleyenleri geçmişe götürdü.

Salgın sürecinde tedbirler kapsamında birçok etkinliği online olarak devam ettiren ve bu alanda hayata geçirdiği projelerle öncü olan Sultanbeyli Belediyesi, sinemaların kapalı olduğu bu dönemde evlerinde vakit geçiren ilçe sakinleri için Arabalı Sinema Gecesi’ni düzenledi. 7. Koğuştaki Mucize filminin gösterildiği geceye katılım yoğun oldu.

Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Koronavirüs salgınıyla mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçte birçok çalışmayı hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hamdolsun bu süreci ülkemiz en az hasarla atlatıyor.” dedi.

Sultanbeyli’de de başarılı çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Keskin, “Geçirdiğimiz salgın sürecinde sizleri sosyal mesafe kuralına uyarak güzel bir etkinlikte buluşturmayı istedik. Sultanbeyli kültür ve sanatta hak ettiği seviyelere hamdolsun ulaştı. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Amacımız daha da gelişmiş ve kalkınmış bir Sultanbeyli oluşturmak. Sizlerin de destekleriyle inşallah bunu da başaracağız.” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç