Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’DE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM HIZ KESMİYOR..

Sosyal ve kültürel belediyecilikten

Sosyal ve kültürel belediyecilikten klasik belediyeciliğe kadar hayatın her alanında yeniliklere imza atan Başkan Hüseyin Keskin yönetimindeki Sultanbeyli Belediyesi ilçeye yeni sanat yapıları ve meydan kazandırmaya devam ediyor.

sultanbeyli meydanİlçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Sultanbeyli Belediyesi mahallelere sanatsal yapı kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar niceantalya.com şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine kazandırılıyor. Sanatsal yapıların biri Kubbe Caddesi ve Bosna Bulvarı’nın kesişimine, bir diğeri ise Ziyaülhak ve Petrol Yolu Caddesi kesişimine inşa edilecek. Selçuklu ve Osmanlı mimarisiyle harmanlanarak yapılacak olan sanatsal yapılar bölgenin görüntüsünü değiştirecek.

sultanpırıl5Mecidiye Mahallesi Uzundere mevkiinde bulunan saat kulesi ise revize edilerek, yeni bir görüntüye kavuşturulacak. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli’deki değişim ve dönüşümün her geçen daha da hız kazanarak devam edeceğini söylüyor.

sultanbeyli meydan 2

Reklamı Geç