Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’DE GENÇLİĞE HİZMET SÜRÜYOR

Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde bulunan

Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde bulunan gençlik merkezlerinde yaklaşık 450 genç YGS ve LYS kurslarında eğitim alıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de sık sık gençlerle bir araya geliyor ve gençlere bu zorlu süreçte destek oluyor.

sultkgencl4Hepsinin farklı hayalleri var ve bu hayallerini gerçekleştirmek için Sultanbeyli Belediyesi’nin kurslarına başvurdular. Kimi hukuk okumak istiyor, kimi de geleceğin gençlerini yetiştirmek için öğretmen olmak istiyor. Hepsinin hayali farklı olsa da tek amaçları üniversiteyi kazanmak ve hayata atılmak. Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği YGS ve LYS kurslarında 450 öğrenci eğitim alıyor. Adil Mahallesi ve Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi’nde haftada 3 gün eğitim alan gençler verilen eğitimden memnun.

sultkgencl1Kursa katılan ve üniversiteye eşit ağırlık alanında hazırlanan Emine Arslan, “Çok güzel bir uygulama. Burada her şey bizim için düşünülmüş. Öğretmenlerimiz bizimle birebir ilgileniyor, test çözüyor. Ben daha önce dershaneye gittim ve buranın özel dershaneden hiçbir farkı yok” dedi. Üniversitede hukuk okumak istediğini de ifade eden Arslan, kurs sayesinde hedefine ulaşacağına inandığını belirtti. Diğer kursiyer Metin Özer de kurslardan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl dershaneye gidemedim. Burası bizim için büyük şans. Ben beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum. Kursta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

sultkgencl2Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de gençlerin gelişimine ve iyi bir eğitim almasına önem verdiklerini belirterek, “Bu yıl gençlik merkezlerimizde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize de hizmet veriyoruz. Gençlerin gözlerindeki ışık, içlerinde bulunan eğitim isteği bizi gelecek adına sevindiriyor. Sultanbeyli’den bir genç üniversiteye yerleşmiş, Sultanbeyli’den bir öğrenci şu başarıyı elde etmiş dediklerinde çok mutlu oluyoruz. Tüm çabamız gençlerin kendini iyi yetiştirmesi için” dedi.

sultkgencl3

Reklamı Geç