Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’NİN TAPU DERDİ BİTMEK BİLMİYOR…

Bugüne kadar işbaşına gelen

Bugüne kadar işbaşına gelen tüm yerel yöneticiler her ne kadar “önceliğimiz tapu sorunu” dese de yıllar yılı mülkiyet ve tapu meselelerine köklü bir çözüm bulamayan Sultanbeyli’de vatandaş bir türlü rahata eremedi. Haftanın son iş gününde Cuma Namazı çıkışı kent meydanında yüksek tapu rayiç bedelleri için basın açıklaması yana yüzlerce kişilik gurup belediye binasına yürüyerek Başkan Hüseyin Keskin’in istifasını istedi. Saatlerce süren arbede sonucu Başkan Keskin ile vatandaşlar görüşemeden döndü ancak CHP İlçe Başkanı Hayati Bozkaya, konuyu meclise taşıyacaklarının sözünü verdi.

Sultanbeyli kent meydanında yüksek bedelli tapu rayiç fiyatlarını protesto eden Sultanbeyli halkı basın açıklaması akabinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığına yürüdü. Belediye önünde toplanan ve Başkan Hüseyin Keskin’den açıklama bekleyen vatandaşlar, Başkan Keskin’i karşılarında göremeyince istifa çağrısında bulundular. Belediye önünde tapu eylemi yapan vatandaşa Başkan Yardımcıları Faruk Lafçı ve Erkan Dinç, “Galeyena gelmeyin” uyarısında bulunarak yanıt vermeye çalıştı.

Saatlerce süren protestolar esnasında belediye önüne giderek vatandaşlarla görüşen CHP İlçe Başkanı Hayati Bozkaya; “Sultanbeyli’de tapu rayiç bedellerinin çok yüksek olmasından dolayı, vatandaşımız belediye önünde toplandılar, haklı protestolarında her zaman yanlarındayız. Bunun mücaledesini Sultanbeyli Meclisi’nde verdiğimiz gibi gerekirse sokaklarda da vereceğiz. Hiç kimse bundan şüphe etmesin. Tapu yüksek rayiç bedelleriyle ilgili Sultanbeyli meclisine verdiğimiz önergeleride sosyal medya aracılığıyla sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz, bu sorunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu sorunu sadece belediye meclisinde değil, aynı zaman TBMM’de taşıyacağız. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Reklamı Geç