Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’YE YENİ OTOBÜS HATTI..

Sultanbeyli ulaşım ağını genişletiyor.

Sultanbeyli ulaşım ağını genişletiyor. Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle ilçeye İETT tarafından yeni bir hat daha kazandırıldı.

Sultanbeyli ulaşım sorunlarını geride bırakıyor. Son dönemde İETT ile yapılan görüşmelerle Sultanbeyli’ye çok sayıda hat ve otobüs kazandırıldı. Kadıköy-Kartal –Tavşantepe Metro’su ve Metrobüs’e entegre olan 18 hattı seferlerine başladı. Sultanbeyli peronlardan kalkan araç, Petrol Yolu Caddesi üzerinden otobana giriyorve Uzunçayır Metrobüs, Harem güzergâhında çalışıyor.

15 Araç 132 Sefer 15 araç ile 132 sefer yapması planlanan 18 hattı, pik saatlerde 8 ila 10 dakika aralıklarla hareket edecek. Hattın ilk seferine Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı. Sultanbeyli peronlarında araca binen Başkan Keskin otoban girişine kadar araçla yolculuk yaptı. Otobüse binen yolcularla sohbet eden Başkan Keskin yaptığı açıklamada “18 hattı ilçemize hayırlı olsun. Ulaşım konusunda vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları hızla atmaya devam ediyoruz. Metro çalışmaları hızla devam ederken vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için 18 hattımız oluşturuldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç