Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’YE YENİ PARKLAR, YENİ YAŞAM ALANLARI..

Hayatın bir çok alanında

Hayatın bir çok alanında olduğu gibi çevre ve doğa konularında da hassas davranan Sultanbeyli Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı parkların ve meydanların sayısını artırıyor.

sultanbeyli parklar 6Sultanbeyli Belediyesi park yapımına hız kesmeden devam ediyor. Oyun grupları, koşu parkuru, halı saha, fitness aletleri, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çocuklar, sporseverler ve yetişkinler olmak üzere her yaştan insanı buluşturan mekanlara yenileri ekleniyor. Adil, Hamidiye, Akşemsettin ve Hasanpaşa Mahallesi yeni yaşam alanlarının yapıldığı yerler.

sultanbeyli parklar 4Necip Fazıl Kısakürek Parkı: Hasanpaşa Mahallesi, Necip Fazıl Caddesi’nde 834 metrekare alan üzerine kurulan Necip Fazıl Kısakürek Parkı’nda basket sahası, fitness alanı, oyun grubu bulunuyor.

sultanbeyli parklar 1Karanfil Camii Meydanı ve Parkı: Akşemsettin Mahallesi Cem Sultan Caddesi üzerinde bulunan Karanfil Cami’sinin de bahçesi yeniden düzenlendi. Şık bir görünüme kavuşan caminin bahçesi meydan haline getirilerek yeşillendirildi, çocuklar için oyun alanları, mahalle sakinleri için de dinlenme alanları oluşturuldu.

sultanbeyli parklar 2Filistin Parkı: Adil Mahallesi Filistin Sokak üzerinde 1785 metrekare alana kurulan Filistin Parkı; yeşil alanı, oyun parkurları ve kamelyasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Hamidiye Muhtarlığının bulunduğu alana da ekiplerce bir park kazandırıldı ve halkın kullanımına sunuldu.

sultanbeyli parklar 5

sultanbeyli parklar 3

Reklamı Geç