Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANÇİFTLİĞİ ÇOCUKLARINA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ..

Bu yıl koronavirüs gölgesinde

Bu yıl koronavirüs gölgesinde geçen Ramazan ayı ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesinde Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi çocuklarına çifte bayram sevinci yaşatılıyor. Mahallenin dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşları ile hayırsever iş insanları arasında köprü görevi gören muhtar Engin Çelik, “Bu bayram bir çocuk da sen giyindir” kampanyası ile örnek bir dayanışmaya daha imza attı.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Sami Yayla, bölgenin esnaf ve iş insanları Harun Matur, Uygar Tanrıverdi, Engin Ayvaz, Orhan Çerkez, Serkan Yıldırım ve Tuğba Gülden gibi hayırsever isimlerinin destek ve katkıları ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına spor ayakkabısı hediye eden Muhtar Engin Çelik, büyük bir mutluluğun yaşanmasına vesile oldu. Ayakkabı numaraları alındıktan sonra hayırseverlerin desteği ile temin edilen spor ayakkabıları özenle sahiplerine takdim edildi.

CHP Meclis Üyesi Sami Yayla ve Muhtar Engin Çelik, mahallelerinde birlik ve uyum içinde fark yaratmaya, güçleri yettiğince ihtiyaç sahibi herkese el uzatmaya çalışarak örnek ve sosyal bir yerel yönetim anlayışını benimsediklerini fiili olarak uygulamaya çalışıyorlar. İkilinin birlikte ve uyumlu çalışması mahalle sakinleri ile bölge insanından takdir topluyor.

“Bu bayram da bir çocuk da sen sevindir!” kampanyasına ilgi ve desteğin her geçen gün arttığını ifade eden Muhtar Engin Çelik, “Kampanyamızın ilk gününde 100, sonraki günlerinde daha fazla çocuğumuza spor ayakkabılarını hediye etmeye devam ediyoruz. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Kampanyamız Arefe gününe kadar devam edecek. İsteyen herkes mahallemizdeki ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin çocuklarını sevindirecek bir ayakkabı ile bu kampanyamıza destek verebilir. Mahallemizin esnaf ve iş insanları ile tüm dostlarımdan destek bekliyorum” dedi.

Ramazan Bayramı yaklaşırken diğer bir çok mahalleye örnek teşkil edecek kampanyaya yaptığı destek ve katkıyla öncülük eden CHP Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Sami Yayla, bölgenin esnaf ve iş insanları Harun Matur, Uygar Tanrıverdi, Engin Ayvaz, Orhan Çerkez, Serkan Yıldırım ve Tuğba Gülden’e gerek bu kampanyaya gerekse diğer zamanlarda yaptığı çeşitli yardım ve dayanışmalara desteklerinden ötürü teşekkür eden Muhtar Engin Çelik, “Bir çocuğu sevindirmek kadar daha güzel bir duygu olamaz. Bu anlamlı dayanışmaya destek veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç