Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÜSLÜ; “MUHTARLAR ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ OLACAK..”

Kartal Belediye Başkan Aday

Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Doç.Dr. Hüsnü Süslü, mahalle komiteleriyle birlikte muhtarların yerel yönetim uygulamalarında söz sahibi olacağını açıklayarak, “Kartal’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

‘Kartal’ı dinliyoruz’ sloganıyla ilçede bulunan her kesimle bir araya gelen Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Hüsnü Süslü, mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıya Kartal’da bulunan 20 mahalle muhtarının tamamı katıldı. Kahvaltı sonrası ev sahibi olarak toplantının açılışını yapan Süslü, yönetimsel eksikliklerin görülmesi ve çözülmesi konusunda muhtarların çok önemli bir rolü olduğuna değinerek “Muhtarlar, devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görüyor. Halk ile birebir iletişim kurarak, yaşanan sorunlara tanık oluyor. Katılımcı demokratik yönetim anlayışımız çerçevesinde Kartallı muhtarlarımız kentin yönetiminde söz sahibi olacaktır. Biz aday olup seçildikten sonra muhtarlarımız her zaman bizlerin çözüm ortağı olacaktır. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden 20 muhtarımızla beraber çalışarak Kartal’ı birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarlarının yerel yönetimler sürecinde daha etkin olması için çalışacaklarını ifade eden Süslü, projeleri arasında yer alan ‘mahalle komiteleri’ ile kente dair alınacak kararlarda muhtarların yetkilendirileceğini açıkladı. Toplantıda muhtarların sorularını da yanıtlayan Süslü, siyasetin kendisi için var olma şekli olmadığının altını çizerek, ‘Siyaset, benim için hizmet aşkıdır. 2013 yılından bu yana halka dokunarak, Kartallılarla bir araya geliyorum. Tek derdim partimin başarısı ve Kartal halkına daha fazla ve daha iyisini sunmak. Belediye Başkanlığına da ‘ben daha iyisini yaparım’ hedefiyle talip oldum” dedi. Kahvaltı sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirilirken; muhtarlar, kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü’ye memnuniyetlerini dile getirerek, başarılar dilediler.

Reklamı Geç