Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TABAN VE TAVANIN TALEBİNE UYAN ULUTAŞ İLE KIZILDAŞ BİRLEŞTİ, HAMİDİYE DELEGESİ DE BİRLEŞMEYE DESTEK VERDİ…

5 Ocak’ta yapılacak kongreye

5 Ocak’ta yapılacak kongreye gün sayan CHP Çekmeköy Örgütü’nde, partiye heyecan ve güç katacak sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gerek örgüt tabanı gerekse parti üst kurulların, ‘birleşerek büyüyün ve güçlenin’ çağrılarına uyan Çekmeköy adayları Önder Ulutaş ile Hüseyin Kızıldaş, ortak paydada buluşarak anlaştı. “Bu birleşme, bireysel menfaat ve çıkarlar değil, partimizin kurumsal kimliğinin bekası ve Çekmeköy’de iktidar olma buluşmasıdır” diyen Önder Ulutaş, “Parti içi talep ve kadroların isteği doğrultusunda Hüseyin Kızıldaş başkanımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıma yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi. Kızıldaş ve Ulutaş birleşmesi daha ilk dakikadan sinerjisini yarattı ve Hamidiye Mahallesi delegesinin büyük bir bölümü güç birliğine açık destek sözü verdi…

CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayları Hüseyin Kızıldaş ile Önder Ulutaş’ın bir araya gelmesine Sami Yayla ve İlhan Bayram gibi partinin bazı meclis üyeleri ile Hamidiye Mahallesi delegesinin komisyon temsilcileri Medet Karakaya ve Şentürk Aydemir gibi isimler de katılımları ile destek verdi. Partinin önde gelen bir çok ismi de her iki adayın birleşmesini CHP’nin Çekmeköy’deki başarısı olarak yorumladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Önder Ulutaş, “Bu birleşme bizden öte, örgüt tabanımızın ve partili üst yetkililerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda gerçekleşmiştir. Bu birleşme hiç kimseye karşı değil, aksine kendi içimizde örgütümüzle birlikte gelişmiştir. Bölünüp kutuplaşmanın aksine, birleşip güçlenmek partimize büyük yarar sağlayacaktır. Partimizin 2023 hedefi mutlak iktidar olmak hedefini gerçekleştirmesi adına bu birleşmeyi önemli görüyorum” dedi.

Her iki adayın güç birliğini Çekmeköy’de CHP adına önemli bir kazanım olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Hüseyin Kızıldaş, “Başta örgütümüz olmak üzere herkesin isteği bu yöndeydi. Aylardır bize ‘birleşin, güç birliği yapın’ diye seslenen partimizin talebi üzerine bu buluşmayı gerçekleştiriyoruz. Partimiz için bizim gibi mücadele veren diğer aday arkadaşlarımıza da kapılarımız sonuna kadar açıktır. Örgüt tabanımızın, ‘birleşerek güçlenin’ çağrısına onların da uymasını gönülden arzuluyorum. Önder Ulutaş ağabeyimin ve ekibinin bizlerle aynı paydada buluşup güç birliği yapmasının örgütümüzde büyük bir heyecan yarattığını şimdiden görüyorum. Bu birleşmenin Hamidiye’den Taşdelen’e, Kirazlıdere’den Nişantepe ve Sultançiftliği’ne kadar Çekmeköy’ün tüm mahallelerinde olumlu yankılandığını hep birlikte göreceğiz. Partimiz için, Çekmeköy için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan delege seçimlerinde değişim ve yenileşme için önemli bir çıkış yapan Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Hamidiye delegeleri adına kurulan komisyonun üyelerinden Şentürk Aydemir de yaptığı konuşmada; “Bizler birleşerek güç kazanmanın ve tek aday etrafında kenetlenerek başarıya giden yolun açılacağını hep söyledik. Geçen süreçte içimizden bazı arkadaşlarımız farklı şekillerde tek tek başka adayların yanında yer alsalar da gelinen noktada 29 civarındaki delege arkadaşımızın fikri birleşme ve güç birliğinden yanadır. Bugün adaylarımız Önder Ulutaş ve Hüseyin Kızıldaş’ın örgüt tabanının ve tavanının talebine uyarak birleşmesi bizlerin bu yöndeki arzusunu yerine getirmiştir. Dolayısı ile bizler de Önder Ulutaş gibi bu saatten sonra Hüseyin Kızıldaş’la birlikte Çekmeköy’de partimizin bayrağını en üst seviyeye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç