Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TABANDAN GELEN HÜSEYİN TURGUT; “ÖRGÜTE GÜVENİYORUM”

Çekmeköy’ün önde gelen müteahhit

Çekmeköy’ün önde gelen müteahhit ve işadamlarından ÜÇ AS Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turgut, Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı. Parti tabanından gelen Turgut, “Örgüte güveniyorum” dedi.

hsyntrgady27 Haziran seçimlerine doğru milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. İktidar ve muhalefet partilerinde aday adayı bolluğu yaşanırken bazı isimler ağırlığı ile farkını ortaya koyuyor. Fark yaratan aday adaylarından biri de Çekmeköy’ün önde gelen müteahhit ve işadamlarından ÜÇ AS Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turgut oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olacağını açıklayan Turgut, iş çevresinde ve parti tabanında sevilen bir isim. Parti üst yönetimince ön seçim kararı alınmasının ardından, tabandan gelen istek üzerine aday adayı olma kararı verdiğini söyleyen Hüseyin Turgut, halkın içinden gelen biri olarak, CHP örgütü ve üyelerin iradesine güvendiğini ifade etti.

hsyntrgady1Partisi CHP’nin Çekmeköy belediye meclis üyeliği ve çeşitli kademelerinde görev alan Hüseyin Turgut,  aslen Yozgatlı olup uzun yıllar bölgede önemli projelere imza atmış bir isim. Sosyal yönü ile de dikkat çeken bir isim olan Turgut, kamuoyunun yakından tanıdığı bir sima. CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut’un hedef ve amaçları ile ilgili geniş röportajımız yakında YEREL GAZETE’de…

Reklamı Geç