Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TALEP VE BEKLENTİLERİ KARŞILAMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK…”

16 Şubat’taki kongreye geri

16 Şubat’taki kongreye geri sayım devam ederken saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Atakan Kandemir, kahvaltıda bir araya geldiği bölge yerel basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Talep ve beklentileri karşılamak için bu yola çıktıklarını kaydeden Kandemir, “Sokak siyaseti yaparak haksızlıklarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çekmeköy siyaset görecek” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Atakan Kandemir, yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek kongre ve Çekmeköy gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 16 Şubat günü ilçe başkanı seçilmesi halinde bölgenin yerel basınıyla düzenli olarak bir araya gelip istişarelerde bulunacaklarını söyleyen Kandemir, ilçe divan kurulunun adeta bir bakanlar kurulu gibi çalışacağını ifade etti. Milletin derdi ile dertlenecek bir ilçe yönetimi oluşturacaklarını kaydeden Kandemir, “İnteraktif bir ilçe yönetimi kuracağız. Hayatın her alanında insana dokunan komisyonlarımız olacak ve halkın talepleri ile ilgilenecekler. Siz yerel basınımız ile de sürekli yakın temas halinde olup, bölgenin nabzını sizler aracılığı ile tutacağız ve kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Yerelden genele giden bir yönetim anlayışı ile ilk hedeflerinin Çekmeköy Belediyesi’ni kazanmak olacağını tekrarlayan Atakan Kandemir; “Gördüğümüz bazı eksik ve hataları düzeltmek ve daha iyi bir ilçe yönetimi anlayışı sergilemek için göreve talip olduk. Partililerimizin teveccühü ile göreve gelmemiz halinde; belediye meclisinin daha etkin ve daha verimli olması için zaman kaybetmeyeceğiz. Muhalefeti ile, siyaseti ile topyekun halde Çekmeköy’ün bütün dinamiklerini harekete geçireceğiz. Çekmeköy’ün her derdi ile her talebi ile yakından ilgileneceğiz ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Şahsi ve bireysel menfaatler asla olmayacak, Çekmeköy’ün menfaatleri her şeyin üzerinde olacak. Saha siyaseti yapacağız. Mücadelemiz sokakta halkla birlikte olacak. Herkesin desteğini arkasına alan bir ilçe yönetimi olacağız. Parti içi birlik ve beraberliği daha güçlü kılacağız. Herkesi kucaklayan bir teşkilat olacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç