Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TARİHİ ZİRVEDE DİKKAT ÇEKEN ÇEKMEKÖY AYRINTISI..

İstanbul’da Almanya, Rusya ve

İstanbul’da Almanya, Rusya ve Fransa liderlerinin katılımıyla gerçekleşen Suriye konulu tarihi zirve tamamlanırken, dev organizasyonun bölgemiz Çekmeköy açısından bir ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı.

Hafta sonu dünyanın dikkatlerini Türkiye’ye çeviren Suriye konulu dörtlü zirve; Rusya, Almanya ve Fransa’nın katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Zirve öncesi Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Akar, Rus mevkidaşları ile görüştü. Liderleri taşıyan uçakların İstanbul’a iniş yapmasının ardından Vahdettin Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ev sahipliğinde ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Vahdettin Köşkü’nde yapılan zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron katıldı. BM Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura da toplantıda hazır bulunarak liderlere bir sunum gerçekleştirdi. Tarihi zirveden önemli kararlar çıktı.

FRANSIZ HEYET GÖKYER TURİZME EMANET…

Böylesine önemli bir organizasyonun bölgemiz açısından dikkat çeken bir ayrıntısı da gözlerden kaçmadı. Çekmeköy iş dünyasının tanınmış esnaflarından Gökyer Turizm, tarihi zirveye katılan Fransız delegasyonunu taşıma ve ulaşım hizmetlerini gerçekleştirdi. Son model araçları ve ekibiyle zirve boyunca kusursuz hizmet vermek için çalışmalarını sürdüren Gökyer Turizm firması sahibi Süleyman Özer Gökyer, “Her şey planlandığı gibi gelişti ve tamamlandı. Ülkemiz, bölgemiz ve tüm dünya için hayati değerdeki bir çalışmanın parçası olmak bizim için gurur verici” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç