Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TASARIM VE TEKNOLOJİ KONUSUNDA SINIFININ EN İYİLERİNDEN..

2020 model yılı için

2020 model yılı için yenilenen Hyundai i20, Çekmeköy Coşkun Oto’da görücüye çıktı. Dinamik ve karakteristik özellikleri ile oldukça iddialı görünen yeni i20, tasarım ve teknoloji konusunda sınıfının en iyilerinden.

Çekmeköy Coşkun Oto’da satışa giren Hyundai’nin yeni i20 modeli, ‘seni bekliyor’ sloganıyla iddialı bir başlangıç yapıyor. Türkiye’de üretilen Hyundai i20, 2020 model yılı için yenilendi. Avrupa pazarı için daha donanımlı hale gelen Yeni i20, sınıfının en iyi olarak lanse ediliyor. Yeni teknolojiler, yeni güvenlik sistemleri ve taze tasarımı ile mini sınıfa yeni bir soluk getirecek. 2020 i20, geniş ızgara tasarımı ve köşeli hatları ile daha karizmatik bir görünüme kavuşmuş. Arka bölümde ise uçtan uca uzatılmış led ışıklar ile modaya uymuş gibi görünüyor. LED şerit ile arka farların birbirine bağlandığını görüyoruz.

Yeni standartları o belirliyor..

Dinamik ve karakteristik… Yeni i20, yeni standartlar getiriyor. Tasarım ve teknoloji konusunda sınıfının en iyilerinden olan yeni i20, aynı zamanda Avrupa’da yeni tasarım dilimizi yansıtan ilk model olma özelliğini taşıyor. Şık ve çarpıcı yeni i20, heyecan verici sportif tasarımıyla sınıfına yeni bir soluk getiriyor. Bir önceki nesilden daha geniş, daha uzun ve daha alçak tavanlı olan yeni i20 Avrupa’da, Hyundai’nin Sensuous Sportiness (Duygusal Sportiflik) tasarım felsefesinden ilham alan ilk model olarak yollara çıkıyor. Bu felsefe, enerjik hatların, benzersiz bir tarzın ve gelişmiş teknolojilerin uyumuyla oluşuyor.

Daha fazla güç aktarım seçeneği. Daha yüksek verim.

Üç farklı şanzıman seçeneğine sahip iki motor arasından dilediğinizi seçin. 100 PS güç üreten 1.4 litrelik benzinli motoru 6 ileri düz vites ya da 6 ileri tam otomatik vites seçeneklerinden biriyle tercih edebilirsiniz. 1.0 litrelik T-GDi 100 PS benzinli motoru tercih etmeniz durumunda ise yeni nesil çift kavramalı 7 ileri DCT otomatik şanzıman seçeneği standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca 1.0 T-GDi benzinli motor ile çevreci ve teknolojik 48 Voltluk bir hafif hibrit sistemi seçebilir, bu sayede yakıt tüketimini 4% -> 10%’ a kadar azaltarak CO2 emisyonlarını da düşürebilirsiniz.

Reklamı Geç