Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TAŞDELEN’DE BULUŞAN ÇEKMEKÖY’DEKİ ORDULULAR’DAN POYRAZ’A TAM DESTEK SÖZÜ..

31 Mart seçimlerine sayılı

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını arttıran Çekmeköy’ün mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Ahmet Poyraz, halk buluşmalarını sürdürüyor. Bugün meclis üyesi adayları ve kalabalık partili gurubuyla Hamidiye Mahallesi’nde sokak sokak gezerek vatandaşları selamlayan Ahmet Poyraz, akşam saatlerinde ise Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki coşkulu programda ilçede yaşayan Ordulu hemşerilerle bir araya geldi ve tam destek sözü aldı.

AK Parti ve MHP’nin ortağı olduğu Cumhur İttifakı’nın Çekmeköy Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın 31 Mart seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerde sokak sokak gezerek Çekmeköylüleri selamlayan Başkan Ahmet Poyraz, akşamları da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşuyor ve ev toplantılarına katılıyor. Bu akşam Taşdelen’deki Nikah Sarayı’nda düzenlenen coşkulu programda ilçede yaşayan Ordulu hemşerilerle buluşan Poyraz’a destek sözü geldi.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Ordulu sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılım gösterdiği gecede; “İstanbul için Binali Yıldırım, Çekmeköy için Ahmet Poyraz diyoruz… Çünkü belediye işi gönül işi, Ordulular iyi bilir bu işi” ve “Ordulu’nun gönlünde yatan aslan, Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mazlumlarının gönlünde, Umut olan lider Recep Tayyip Erdoğan” pankartları açan hemşerilere seslenen Ahmet Poyraz; “Karadeniz’in incisi, güler yüzlü Ordulu hemşerilerimizle bir arada olmaktan mutluyuz. Hemşerilerimizi kendimize yol arkadaşları edindik. Şükürler olsun Rabbimize ki bu zamana kadar bizleri mahçup etmediniz. Yeni dönemde de Ordulu yol arkadaşlarımızla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz İnşallah. Bizim alnımız ak, yüzümüz pak. Bugüne kadar halkımıza ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getirdik, bundan sonra da sizlerin teveccühü ile güven tazelediğimiz takdirde hizmet maratonunu sürdürmeye devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, Çekmeköy Ordulular Derneği Kurucu Başkanı ve 2 dönem belediye meclis üyeliği yapan Yücel Yalçınkaya ve çok sayıda Ordulu’nun katıldığı gecede Cumhur İttifakı’na tam destek mesajları verildi.

Çekmeköy’de 1 Nisan itibarı ile ustalık döneminin başlayacağına inandığını kaydeden Ahmet Poyraz; “Yeni dönem için planlarımız, projelerimiz, ekibimiz hepsi hazır. Hep birlikte Çekmeköy’ümüze; tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet önce memleket sevdasıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmasında saha çalışmalarına değinen Poyraz; “İlçe teşkilatımızla tüm mahallelerimizde sokak sokak geziyoruz. Milletimizin teveccühü gerçekten görülmeye değer. İlçemizin güzel insanları balkonlara ve camlara çıkarak Cumhur İttifakımıza olan güven ve desteklerini gösteriyorlar. Şimdiden Teşekkürler Çekmeköy…” dedi…

Ahmet Poyraz, yeni dönem projeleri arasında yer alan Ömerli bölgesine yapılacak olan Enerji Köy Bilim ve Kongre Merkezi ile Enerji Müzesi, İnovasyon Merkezi, Test Laboratuvarı, Enerji Kütüphanesi ve Kongre Merkezi, Taşdelen Şehir Kütüphanesi, Sırapınar Doğa Sporları ve Turizm Merkezi, Teknobahçe Projesi, Taşdelen Yüzme Havuzu, Çekmeköy Bilim ve Yenilik Merkezi gibi projeleri anlatarak konuşmasını tamamladı.

Reklamı Geç