Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TAŞDELEN’DE CEBİR AİLESİ’NİN HAYIRLI HİZMETİ

Taşdelen’de yaptırılan Yusuf Cebir

Taşdelen’de yaptırılan Yusuf Cebir Camii Külliyesi’nin açılış töreni, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Eski Bakan Egemen Bağış, CHP’li Hüseyin Sipahi ve Ak Parti İlçe Başkan Adayı Hüseyin Yüksek gibi isimleri bir araya getirdi.

tasdelencami2Çekmeköy Taşdelen Yusuf Cebir Camii Külliyesi’nin açılışı, Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Milletvekili Metin zenci porn Külünk, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, CHP Adayı Hüseyin Sipahi, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle gerçekleşti.

tasdelencami1Program Külliye ve Camii’nin de adını taşıyan merhum Yusuf Cebir’in oğlu Celal Cebir’in teşekkür konuşmasıyla başladı. Külliye hakkında bilgilendirme yapan Celal Cebir “400  m2 alana inşa edilen külliyenin alt katları şadırvan amaçlı kullanılacak, bir üst kat dernek ve çay ocağı amaçlı hizmet verecek. Aynı katın 300 metrelik alanı külliye ve camiye gelir amaçlı kiralanacak. Üst katlar toplantı amaçlı kiralanacak bu nezih salonlar külliyemize gelir sağlayacak. 180 öğrencinin eğitim göreceği külliyenin üst katları din görevlileri için lojman olarak tahsis edilecek” dedi.

tasdelencami7Programda vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise; “Öncellikle böyle bir külliyenin yapımı için alt yapı oluşturan merhum Yusuf amcamıza Rabbimden rahmet diliyorum. Bu külliyenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel nesiller yetiştirmek istiyorsak böyle yapılara ihtiyacımız var. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan İstanbul Milletvekillerimize siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada eğitim görecek öğrencilerimize bir ömür başarılar diliyorum” dedi.

tasdelencami5Törende daha sonra külliyenin yapımında emeği geçenlere protokol konukları tarafından teşekkür plaketi verildi. Çekmeköy Belediyesi tarafından Taşdelen Yusuf Cebir Camii’nde gerçekleştirilen aşure dağıtımının ardından, külliye açılışı için hazırlanan yemekler vatandaşlara ikram edildi.

tasdelencami6

tasdelencami3

tasdelencami4

 

Reklamı Geç