Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TATLISU MUHTARI CEZMİ TEMUR, MAHALLESİ İÇİN HER KAPIYI ÇALIYOR..

İktidarından muhalefetine siyasi parti

İktidarından muhalefetine siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek mahallesinin ‘Pazar yeri’ ve ‘okul’ gibi sorun ve taleplerini gündeme getirip çözüm için destek isteyen Ümraniye Tatlısu Mahallesi Muhtarı Cezmi Temur, istişare ve diyalog yollarını etkin şekilde kullanmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden bugüne ekibiyle birlikte mahallesinin yaşam kalitesini daha da yükseltmek için birbirinden önemli girişimlerde bulunan Ümraniye Tatlısu Muhtarı Cezmi Temur, son zamanlarda iyice ihtiyaç haline gelen ‘Pazar yeri’ ve ‘okul’ gibi sıkıntılar için siyasilerin kapısını çalıp, çözüm için destek istedi. İktidarından muhalefetine siyasi parti teşkilatlarını ziyaret eden Muhtar Temur, ilçe başkanları ve meclis üyelerine mahalle halkının taleplerini iletti. Ak Parti, CHP ve İYİ Parti’yi ziyaret eden Temur, ‘Pazar yeri’ ve ‘okul’ gibi ihtiyaçların acil halledilmesi gereken işlerin başında olduğunu ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu’nun 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına hediye takdim ettiği Muhtar Cezmi Temur, muhtarlığı ziyaret eden Gelecek Partisi İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile de bölge halkının taleplerine ilişkin istişarelerde bulundu. Muhtarlar Günü hediyesi için Ak Parti İlçe Başkanı Eminmollaoğlu’na teşekkür eden Muhtar Temur, “Son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Mahallemizdeki sorunları, özellikle ‘Pazar yeri’ ve ‘okul’ gibi ihtiyaçlar konusunda taleplerimizi aktararak çözüm noktasında destek istedik” dedi.

CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve ilçe yönetimini de ziyaret eden Muhtar Temur,  İYİ Parti ilçe başkanlığında da meclis üyeleri Yakup Fındık ve Tolga Can ile partililere mahallesinin sorunlarını aktardı. Ziyaretler sonrası, “Tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına ilgi ve alakaları için şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” diye değerlendirmelerde bulunan Temur, “Tatlısu Mahallemizin daha güzel bir yer olması için yapılması gerekenleri ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç