Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TDG’DAN SANCAKTEPE KAYMAKAMINA ZİYARET

Sancaktepe Tokat Dostluk Grubu

Sancaktepe Tokat Dostluk Grubu (TDG),  İlçe kaymakamı Feyzullah Özcan’ı makamında ziyaret etti.  STK’ların önemine dikkat çekilen ziyarette, demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatımızın odak noktasında yer alan sivil toplum örgütlerinin sosyo-kültürel açıdan önemine vurgu yapıldı.

santok1Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ziyarete Sancaktepe Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal, 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Gülsün, Mali Müşavir Kaya Çardak, İşadamı Ramis Aydın, İbrahim Ballı, Mustafa Yıldırım, Bekir Keskin,  Halil Yılmaz, Burhan Öney, Ömer Şahin ve yerel basın mensupları katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sancaktepe Kaymakam Feyzullah Özcan, Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetimler üzerindeki etkinliğinin ülkemizin daha çağdaş ve demokratik hale gelmesinde büyük öneme sahip olduğunu belirterek: “İnsanları bir araya getirerek aynı hedef, aynı niyet ile birliği ve beraberliği sağlamak çok önemlidir.  Bu şekilde oluşan sivil toplum örgütlerine değer vermişimdir. Bu kuruluşların nitelik ve niceliklerinin artırılması önem arz eder. Bu tarz birlikteliklerle bir güç oluşur. İnsanların birbirine faydası dokunur.  Hemşerilerin beraberce kaynaşması sağlanır. Birbirlerine sahiplenilerek yaşamaları sağlanır. Bu açıdan Tokat Dostluk Grubu’nun yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyorum. İlçemizde en kalabalık nüfusa sahip Tokatlıların yapacağı güzel hizmetlerinde yanlarında olacağımı belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

santok223. Dönem Milletvekili Hüseyin Gülsün ise hemşeri ilişkileriyle toplumu bir araya getirerek sosyal faaliyetlerde ve etkinliklerde bulunulmasının önemine dikkat çekerek: “  Başta Tokatlılar olmak üzere ilçede vatandaşlar arasında birlik, dayanışma ve yardımlaşmayı oluşturmak çok önemlidir. Anayasal ve demokratik haklarını koruyup geliştirmesi adına da desteklenmesi gerekmektedir” dedi. Gülsün, gerek belediye gerekse kaymakamlık olarak Sancaktepe’de yapılan yatırım ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek ilçenin kısa zamanda İstanbul’un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu sözlerine ekledi.

santok3Tokat Dostluk Grubu olarak, hemşerilerinin dayanışmasını üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden TDG Başkanı Mustafa Günal: “İnsanımızın bir araya gelme noktası olmak ve her türlü sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirmek için varız. Tokat Dostluk Grubu olarak hemşerilerimizi daha özgül ve yerel bir yapıdan, daha büyük ve kapsamlı bir mücadeleye akıtabilmenin gayreti içindeyiz ” şeklinde konuştu. Günal, Tokat Dostluk Grubu olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da bilgi veridi. Karşılıklı iyi düşünce ve görüşlerin paylaşıldığı ziyaret, gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Reklamı Geç