Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TDP İLÇE BAŞKANI ÖMER URGUN; “GÜZEL HABERLERİMİZ OLACAK..”

Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu gerçekleştiren

Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu gerçekleştiren Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türk siyasetinin en genç siyasi oluşumu Türkiye Değişim Partisi, yurdun dört bir yanında teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken; kurucu ilçe başkanı Ömer Urgun yönetimindeki Ümraniye teşkilatı da sürpriz isimlerle sahaya inmek için büyük bir hazırlık yapıyor.

Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi, yurdun dört bir yanında teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul genelinde 39 ilçede büyük bir hareket içinde olan Türkiye Değişim Partisi, Ümraniye’de kurucu ilçe başkanı Ömer Urgun’la fark yaratacak bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Bölgenin tecrübeli, genç ve dinamik siyasetçisi Ömer Urgun, TDP ile bütün ülkede olduğu gibi Ümraniye’de de alışılagelmiş tüm siyasi alışkanlıkları değiştireceklerini söylüyor. Teşkilatlanma ve alt yapı hazırlıklarını hızla tamamladıklarını kaydeden Urgun, Ümraniye’nin çok büyük sürprizlere hazır olmasını da sözlerine ekliyor.

Çalışmalara ilişkin bilgi aldığımız Türkiye Değişim Partisi Ümraniye Kurucu İlçe Başkanı Ömer Urgun; “İstanbul İl Başkanımız Sayın Yusuf Polat tarafından kurucu ilçe başkanlığı görevi tarafıma tevdi dildikten hemen sonra yoğunlaştırdığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Pandemi koşullarına uygun şartlarda çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Tabanda milletimizin, partimize ve genel başkanımız ile ekibine karşı büyük ilgisi ve yoğun teveccühü var. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ümraniye’de de muazzam bir ilgi görüyoruz. En kısa süre içerisinde sahaya inip daha sağlıklı günlerde halkımızla kucaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Hayatın her alanında daha demokratik ve daha çağdaş Türkiye hedefiyle; değişimi başarmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Bölgedeki tüm kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere STK’lar, iş dünyası ve her kesimden herkesle yakın temasta olduklarını ifade eden TDP İlçe Başkanı Ömer Urgun, “Ekonomik tablo ortada. Geçim sıkıntısı almış başını gidiyor. Piyasalar sıkıntılı. Esnaf, işçi, emekli adeta kan ağlıyor. Vatandaş çözüm arıyor, değişim bekliyor. İşte bu noktada Liderimiz Sayın Mustafa Sarıgül ile Türkiye Değişim Partisi halkın çözüm umudu olacak ve inanıyorum ki büyük bir değişimi milletimizle elele gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Urgun; “Kamuoyunu sürekli bilgilendireceğiz. Halkımıza gerçekleri sürekli anlatacağız. Ümraniye, İstanbul ve tüm Türkiye bizi takipte kalsın. Büyük sürprizlerimiz, güzel haberlerimiz her zaman olacak” dedi..

Reklamı Geç