Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEBRİKLER CHP ÇEKMEKÖY GENÇLİĞİNE..

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü vesilesiyle son derece anlamlı bir etkinliğe imza atan CHP Çekmeköy İlçe Gençilk Kolları, yine büyüklerine örnek bir çalışma gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz soğuk kış günlerinde sokak kedileri için ‘Kedi Evi’ projesiyle gündeme gelen CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde yine anlamlı ve partide görev yapan büyüklerine örnek bir çalışmayla gündem yarattılar. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Turan öncülüğündeki CHP Çekmeköy Örgütü’nün çalışkan gençleri, Çanakkale Zaferi’ni anlatan çeşitli fotoğraflarla açtıkları sergi ile bu tarihi destanı anlatmaya çalıştılar.

Hafta sonu Taşdelen’de açılan sergi hafta başında ise Madenler Meydanı’nda bölge halkıyla buluştu. Partili, partisiz, genç, yaşlı, çoluk çocuk binlerce vatandaşın ziyaret ettiği sergide Çanakkale Zaferi’ni anlatan orijinal fotoğraflar görücüye çıktı. Parti yöneticilerinin de ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldiği sergi bölge insanının ilgi odağı oldu.

Çanakkale Destanı’nı bu anlamlı sergide adeta yaşayan vatandaşlar, CHP Çekmeköy ilçe gençlik kollarını tebrik etmeyi unutmadı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Turan, toplumun hassas olduğu ortak değerler noktasında birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini kaydetti ve bu gibi sergilerin tarihimiz açısından son derece önem arz ettiğini ifade etti. Turan, önümüzdeki günlerde bu gibi çalışmalarının süreceğini sözlerine ekledi.

Reklamı Geç