Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEK LİSTE KURUCU BAŞKAN AV. SERDAR HAN İLE DEVAM..

Geçtiğimiz yıl kurulan İstanbul

Geçtiğimiz yıl kurulan İstanbul Anadolu Ümraniye Tokatlılar Derneği, pandemi kurallarına uygun şartlarda gerçekleştirdiği ilk genel kurulunda tek liste halindeki Kurucu Başkan Av. Serdar Han ve yönetimine güven tazeleyerek yola devam kararı aldı. Hemşerilerine teşekkür eden Başkan Han, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek Tokat’ın ve Tokatlı’nın sesini daha gür şekilde çıkaracağız” dedi.

Merkezi Ümraniye’de geçtiğimiz 2020 yılı Şubat ayında kurulan İstanbul Anadolu Ümraniye Tokatlılar Derneği, malum pandemi sürecinin elverdiği ölçüde çalışmalarını sürdürerek ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Veysel Sarar’ın yaptığı kongrede mevcut Başkan Av. Serdar Han ve yönetimine güven tazeleyen Tokatlı hemşeriler, her görüş ve düşünceden farklılıkları Tokat çatısı altında buluşturdu. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan genel kurulda geçmiş dönem gelir-gider raporları ve yeni dönem tahmini bütçeler oy birliği ile onandı.

Yeni dönem yönetim ve denetim kurulu seçimleri de aynı şekilde oybirliği ile gerçekleşti. Kongrede hemşerilerine bir teşekkür konuşması yapan genç avukat Serdar Han, “Bizim bu çatı altındaki en büyük hedefimiz Tokat’lı hemşerilerimizin güç birliği. Bu maksatla oluşturduğumuz yeni yönetimimizde farklı siyasi düşüncelerden ve partilerden; genel başkan yardımcısından ilçe başkan yardımcılarına, ilçe yöneticilerinden meclis üyelerine kadar çok değerli hemşerilerimiz yer aldı. Her kesimden hemşerilerimiz bizimle birlikte bu yolu yürüyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önceliğimiz hemşeri dayanışması, amacımız Tokat’ın ve Tokatlı’nın sesini daha gür çıkarmak” şeklinde konuştu.

Av. Serdar Han başkanlığındaki dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Veysel Sarar, Samet Göngördü, Sezai Durmuş, Hüseyin Akgün, Emre Avlamaz, Şengül Turan, Banu Bektaş ve Orhan Muşlu. Yönetim Yedek: Adem Çakal, Yavuz Yılmaz, Adem Er, Hüseyin Gök, Kadriye Aktar, Arif Çetin, Ünal Pekşen, Haydar Şanlı ve Sami Sökmen. Denetim Kurulu Şenol Berk, Ercan Yılmaz, Fatih Altıntaş, Metin Söylemez ve Birsen Güzel. Denetim Yedek; Sadık Baş, Sebahattin Uğurlu, Mehmet Yılmaz, Kamil Göngör ve Sadık Adile.

Reklamı Geç