Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TERLAN KAYA, “HİZMET YARIŞI BAYRAĞINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

İstanbul ve Türkiye’de tek

İstanbul ve Türkiye’de tek olan İstanbul Sahne, Perde, Film, Eğlence Yerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, gerçekleştirdiği yoğun katılımlı kongreyle mevcut başkan Terlan Kaya ve yeni yönetimine güven tazeledi.

Sanatçıların yanı sıra; sahne, perde, tiyatro, spor salonları, vücut geliştirmeciler, platesçiler ve organizasyon firmaları gibi pek çok sektör temsilcisinin çatısı altında yer aldığı İstanbul Sahne, Perde, Film, Eğlence Yerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde coşkulu bir kongreye ev sahipliği yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir-gider raporları ile denetim ve faaliyet raporları okunarak oy birliği ile onandı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Esat Kalay ve CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş gibi pek çok davetlinin katıldığı kongreye sanat dünyasından ve sektör temsilcilerinden çok sayıda Oda üyesi iştirak etti. İki adayın liste çıkardığı kongrede Nihat Güler’in aldığı 27 oya karşılık mevcut başkan Terlan Kaya ve yeni yönetim kurulu listesi 109 oyla güven tazeledi. Kongrede söz alan Oda üyeleri görüş, öneri ve düşüncelerini dile getirdiler.

“Kurumumuzun hizmet yarışı bayrağını çok daha yukarılara taşıyacağız” diyen Başkan Kaya, bugüne kadar Oda’ya emeği geçen herkese teşekkür etti. Uzun yıllar zor günler geçiren Oda’yı devraldıktan sonra büyük mesafeler kat ettiklerini kaydeden Terlan Kaya, “Geçen 4 yılda pandemiye rağmen önemli işler gerçekleştirdik. Oda’mızı yeniden ayağa kaldırarak varlığını hissettirdik. Sanat ve sanata daha fazla sahip çıkılması, haklarının teslim edilmesi ve Oda’mız bünyesindeki diğer sektör temsilcileri arasında birlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesi için gece gündüz demeden çalıştık. Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var ve daha güzel çalışmalara yine elbirliği ile imza atmak istiyoruz. Gelin Oda’mıza daha fazla sahip çıkalım ve gelecek güzel yarınları birlikte inşa edelim” şeklinde konuştu.

Kongrede daha sonra seçimler maddesine geçildi ve mevcut başkan Terlan Kaya’nın yönetim kurulu 109 oyla kazanan liste oldu. Kongrede Oda’ya katkılarından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Esat Kalay’a Başkan Terlan Kaya tarafından teşekkür plaketi verildi.

Reklamı Geç