Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TERÖRÜ LANETLEYEN ULUS PAZARI’NDAN SERT KINAMA..

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Beşiktaş’ta yaşanan alçak terör olayından sonra bugün de Kayseri’deki hain saldırıyla sarsılan ülkemizde artan terör saldırılarına karşı kınama mesajları peş peşe yağıyor. Çekmeköy Ulus Pazarı Esnafı da terörü lanetleyen bir bildiri açıkladı.

ulus pazarı terör kınama 3İstanbul Beşiktaş, Kayseri derken son günlerde yine zirve yapan hain terör saldırıları milletçe derinden yaralamaya devam ediyor. Toplumun her kesiminden alçak saldırılara karşı kınama ve lanetleme mesajları yağıyor. Bir yandan Beşiktaş Şehitler Tepesi’ni boş bırakmayan duyarlı yurttaşlar diğer yandan kurumsal ve bireysel açıklamalarla terörün her türlüsünü lanetleyen vatandaşlar artık sabır taşının çatladığını dile getiriyorlar. Bölgemizin önemli esnaf kuruluşlarından Çekmeköy Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK de yaptığı basın açıklamasıyla terörü ve destekçilerini lanetledi.

ulus pazarı terör kınama 2Basın bildirisini okuyan UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, “Artık bilinmelidir ki sabrımız da öfkemizde taşmakta ve kabarmaktadır” dedi. Son günlerde iyice artan ve derin yaralar açan hain terör saldırılarının artık son bulmasını dileyen Başkan Reisoğlu; “Gün geçmiyor ki yeni bir alçak saldırıya maruz kalmayalım. Her gün vatan evlatlarımız şehit oluyor ve her gün yeni ocaklara ateşler düşüyor. Hepimizi derinden yaralayan, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik bu şerefsizce saldırılar bir an önce sonlandırılmalı ve bu memleket artık huzura kavuşmalıdır” dedi.

ulus pazarı terör kınama 1Terörün her türlüsünü kimden ve nereden geldiğine bakılmadan lanetlediklerini ifade eden Reisoğlu; “Bunu yapan ve yaptıranlar alçaktır, haindir ve şerefsizdir. Gün, birlik olup daha güçlü olma ve bu hainlerin karşısında daha dik durma günüdür” dedi. Ulus Pazarı esnafı, ‘Terörü lanetliyoruz, Polisimizin ve askerimizin yanındayız’ mesajı verdi.

Reklamı Geç